Pereiti prie turinio

GediminasS

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

GediminasS's Achievements

0

Reputacija

  1. Reikia pririst forsunkes prie kompo. Ant ju kodai surasyti, bet gal pas tuos, kurie tuo uzsiima tokia info nera reikalinga, bet faktas, kad reikia pririst.
  2. Metus vazineju su antros kartos modeliu, kol kas niekas neislindo, tiesa pravaziavus buvo tik 80000km. Kai pirkau, iskart isidejau paprasta sankaba, nes smagratis buvo gatavas, pilu kura is Neste. Deze mechanine, gale LSD. Mano 4 asmenu seimos ir medziokles poreikius tenkina pilnai, vaziuoja pakankamai komfortiskai, pakabos dalys nebrangios kiek domejausi tik garso izoliacija galetu buti geresne.
  3. Pirmos kartos terracano smagratis ir sankaba paprasti ir tarnauja tikrai normaliai, antroj jau eina "plaukiojantis" smagratis ir t.t.
  4. Sankaba tinka naujesniam modeliui(nuo 2004m) is senesnio. Dedi is senesnio paprasta smagrati ir paprasta sankaba. Prastas kuras visiems komonrailams ne i gera.
  5. O esminiai skirtumai tarp ispano ir to senuko labai zenklus ar net neverta ziuret?
  6. Senai kabo skelbimas, gal kas buvot apziureje sita auto? Reikia medzioklei dzipo, o su technika nedraugauju, prasau pagalbos. http://www.autogidas.lt/skelbimai/nissan-patrol-visureigis-1986-0120587722.html
  7. Ieskau 1,6TD su interkuleriu antruko golfo aisku su geru motoru, deze (bus donoras), desiu i savo Cross Country. 8 655 76670
  8. Kai pili nuo 15 ltr. duju, o saliarkos galiu gaut pusdykiai, atsiranda ir klausimu, ar det tiesioginio ipurskimo dujas, ar kist dyzelini ir su papigia saliarka lakstyt... Tik vat del tu deziu vienodumo nzn., reikia pirma visiems klausimams atsakymus susirankiot. Bet praktiskai jau apsisprendziau, ieskau dauzto donoro 1,6TD su interkuleriu.
  9. Tai, kad 1,6td yra 51kW - tokie tikrai neisvaziuotavo, o su 59 kW jau eina + interkuleris. Ir ar deze tokia pat kaip benzininio. Gal dyzelio ir deze kita....
  10. O gal kas esate deje i toki dyzelini motora? Koki deti, kas paliekama, kas keiciama papildomai, ar daug "burtu"?
  11. Reiktu R15, plotis 185-195 ir kuo aukstesnes, manau butu tokiai masinytei tinkamesnis variantas.
  12. Labai platus batai tokiam modeliuikui, gal pagailet jo reiktu, reiks paieskot kokiu 195 su aukstesniu profiliu.
  13. Dekui, bet pas mane R15, ziemines dar labai geros ir kitai ziemai pilnai uzteks, bet vasarai kazko reiks.
  14. Nu jo, ten priekis 2 golfo, bet galas tai biskiuka "kosmosas" pinigais. Idomu kaip laikys tas sincro reikalas, pazistamas perdare savo pasata sincro i quatro su atskiru perjungeju ant knopkutes, krapstesi kelias dienas. Bandysiu prikalbint, vot tada itariu bus visai sanu. Padangas paprastas naudoji kaip iprastai lengvajai ar kokias geresniam pravazumui uzmoves, kaip apskritai tau tokia masina, nenuvyle?
  15. Sveiki, pasirodo galinio balkio selenblokai tokiam "dzipui" kainuoja nepigiai, apie 600Lt, gal kas esat kazka pritaike? Ir apskritai idomu ju savininku pasisakymu su kuo buvo susidure ir kaip sprende ivairias problemas. Dekui is anksto uz info.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.