Pereiti prie turinio

tomukkas

Nariai
  • Pranešimai

    112
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

tomukkas Pranešimai

  1. neturi sazines todel ir plesho. sureguliuok viska teisingai ir nepleshys. ir ne 'pleshymui' tas stiprintuvas skirtas, na ziurint kaip liaudis nnaudoja. :) kaina i pm please

    Ne ne nedraskau S 90 :D  , norejau pasakyt kad galios turi pakankamai naudojimui buityje. nufotkinsiu  ymesiu  

  2. Gal kas kur esate uzmate ar panasiai  Citroen saxo nuo 1996 -1998 , 4 duru. Reikalingos vairuotojo puses priekines durys , priekinis sparnas ,bamperis, posparniai . 

    Seku skelbimus NERA . manau tokias masinas dauguma jau metalo lauza varo .O man prisireike ir ner niekur. 

    Gal kas kur esate uzmate kur nutrenkta neeksploatuojama , paimciau kad ir visa .

  3. prie to pachio kas nors turi dar veikianty sena DENON stiprintuva? :D gera tema pakure. o ka veiksi su korpusu? nemanau, kad geles sodinsi :)

    Turiu VEIKIANTY  Denon stiprintuva  kokia galia paziuresiu jei bus ydomu . Mano S 90 negailestingai pleso. 

  4. Jei rimtai domiesi  pirkimu iš USA. Turiu tikrai patikima zmogu kuris ir iki siol perka ir plukdosi masinas motociklus , susimoka visas kataklizmas  suremontuoja parduoda ir uzdirba. 

    Galiu iskart pasakyt, telefonu jokios info is jo negausi reiks atvaziuot tada sutarsit. Nes karstaja ALIO pirkeju  linija  jis jau  seniai  isjunges .

    Nenustebk , uz pagalba pirkimuose visada yra kaskokia ,, stavke,, . Pats supranti 

  5. Nuo 2009m.visom masinom ,kurias registruosi Lt.reikes euro sertifikato.O tai +- 2000lt. islaidu.Ir negarantuoju,kad ekspertai isvis suteiks amerikonui sertifikata,nes turi buti ant visko automobilyje e raideles,net padangas ir ratlankius tikrina,nekalbant apie lempas veidrodzius ir visokius atsvaitus.

    Ja ja ,prikniso cia visokiu nesamoniu kad tik suzlugdytu auto versla is USA , Prireke visokiu sertifikatu hujatu ir sukele muitus dar pridejo  visokiu uosto mokesciu ,uzdraude detaliu gabenima tose paciuose masinuose .

  6. Kykai , nesiginciju nei biski kam ta virve gale , nes francuskom masinom virve dazniausiai yeina i komplektacija  kaip koks domkratas  ar atsarginis ratas  :D

    Norejau parodyt kad visumoj tvarkinga masina ir Lt registracijom   brangesne tik 1500 lt kokia siulo forumietis .  :study: toks vaizdas kad mes negalim paziuret kituose portaluose apie daigtu verte ir bukle.

  7. su tom Regitrom ir TA  pridirbo nesamoniu . Cia esme tame kad rado labai gera buda pasipelnyt LT .  Nezadu duot jokiu numeriu nors ir gasdins baudomis .

    Kalbejau su pazystamu  kuris dirba regitroj , 15 m registravau masinas ,nors ir dokumentuose nebudavo , vietu skaiciaus , varikliu kubaturos , kw, ir kitokiu nieku , rasdavau priregistruodavau ir jokiu bedu , Dabar padare kaskokiais nemoksom ,nieko mes nesuprantam ir t.t  o didieji ekspertai sedi TA centre, uz ju  paslaugas  susimoki nuo 150-500 Lt . Normaliai..........

    Manau sita visa nesamone su isregistravimais  greitu laiku atsauks .

  8. Šiaip tai prieš išreiškiant "autotoringą" nuomonę dėl viso pikto reikėtų pasidomėt kiek tokios mašinos kainuoja . . .

    Klevai as nieko nesakyciau kad ta masina butu bent tvarkingo stovio. dabar visa nubakinta, nutriusus  ir dar desiniavaire uz 1000 eur.

    Esme dar viena , pastebejau cia apie naujokus , tik susikuria anketas ir bando iskist  savo turima chlama ,nepavykus dingsta is eterio visam laikui. Toks vaizdas kad siam forume esam kaskokie lohai nesuprantam , nezinom nei kainu , nieko.

  9. buvau tokia tema sukures vasara, nepamenu kas bet vienas forumietis turi toki grozi.

    Domejausi apie juos ne su vienu bendravau  kas laiko. Tai ne vokieciu aviganis  ne rotveileris ir ne pinceris . Jam turi but seimininkas , myles seima   ir draugus  bet klausys tik seimininko , jei seimininko nebus neklausys NIEKUO. .Atsiradus jam pas jus namuose iskils didele gresme kaimynu katinams ,sunims ,vistoms ir kitokiai faunai.  .Tai sita turite yvertinti pries ysigydams ji . 

    Butui visiskai netinkamas , Jam reikia erdves ir lauko  Gyvendamas bute ir pasilikes vienas pradedant batais baigiant sienomis turetu but viskas suesta ar kitaip sudarkyta.

    Toki gyvi uzsisakiau is zmoniu laikanciu Akita, kai bus vada tai tas grozis bus pas mane .

    Atsargiai su skelbiu.lt  melagiais pardavejais , seku tuos skelbimus jie nuolat atnaujinami  toks vaizdas kad ju grynakraujes  olimpines cempiones kales veda suniukus kas 3 savaites , kaip kad vistos kiausinius  detu.

    Kiek zinau labai daug kas veza is lenkijos tikrai ligotus suniukus ir pardavineja ale is savo vadu .....

  10. pasakykit kaip man jy prisiregistruot? Kaip susitvarkyd dokus? jei rimtai domeciausi tai yra aktualiausia. O db skaitau skaitau - tai sita masina be dokumentu ir pirkt as jos negaliu taip iseina. nes taip ir nepasakyta kas savinikas. t.y giminaitis kur per gimines galima sutwarkyt ar seip prasalaitis :)/>

    Ymanoma priregistruot susirandi paveldetojus ir vsio ( nu tai cia + - apie puse metu varstysi visokiu biurokratu duris), bet ispradziu turesi isisprest su TA ,nes dokuose Benzinas o realiai Dyzelukas.

  11. Tai kad sakei kaskas su varikliu is kur tiek surinksi(purkstuku gedimas tai tavo diagnoze ) . GOLF II synhro yra vienetai , Tad sekmes pardavinejant dalimis . Nuo 500 - 700 Lt max kaina , ir pirkejas tokios pat masinos savininkas , kur pirks daliu atsargai.

  12. Sveiki kolegos,

    Reikia naujam fokusui vasarinių padangų ant lietų ratlankių (originalūs privalumas) ir žieminių ant skardinukų. Išmatavimai 205/55/16. Pigių kiniečių ir restauruotų nesiūlykit, geriau rimtų gamintojų pigesni modeliai.

    Kaip kaip tu cia nori :lol: :lol: :lol: :lol:

    Karoce taip ir sakyk kad noriu OZ ar panasiu pigiai kaip visi ............

  13. Jis pats parsidave ar visgi buvo parduotas? :rolleyes:/>

    Parsidave pats , paprasciausiai mazai kas zino tokius modelius pavadinimus ir t.t...be jokiu derybu isdardejo, siaip man paciam labai prie dusios buvo ta masina , bet reikia jau pabaigt dvimeti projekta kaskaip.

    Pazadejo draugas kita pikapa parvest B)

  14. Jo, pasipinigaus anie dabar gerokai...Šiaip paėmus, tai nesuprantu, kodėl Europos Sąjungos šalyse nėra vieningos registracijos pažymėjimo formos, kad tam tikros grafos būtų privalomos užpildyti :rolleyes:/> Daugumoj švediškų registracijos popierių nebūna pirmųjų kėbulo numerio raidžių/skaičių, kodėl-neįsivaizduoju...Anksčiau Regitrai gerai buvo, tikdavo ir tokie, visvien kėbulo ar rėmo numerį reikia tikrint ir įrašyt lietuviškan tech pasan jau pilną.

    O kur pas egZpertus varei?

    Expertai tai tie patys ,,Kailiai ,, dirbantys Tehniniu apziuru centre, Siaip kai isejom lauk , jis turejo fotografuotis masina , berukant , siaip keike tokius Lt valdzios sprendimus , jeigu visoj europoj gerai tai kodel pas mus blogai ir t.t......

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.