Pereiti prie turinio

sapulis

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

sapulis Pranešimai

  1. Sveiki, gal kas zino, kur galima butu nusipirkti UAZ'o placius rato diskus?

     

     

    Na uaz'o ratlankiu gali paieskoti Lytagroje, Agrotiekime. Jei reikia platesniu nei standartas ratlankiu tai tik turi platinti pas tuos kurie tuo uzsiima.

  2. Teko per mokymus ismeginti nauja Esab gamintojo pusautomati Caddy Mig 200i. B) Buvau labai nustebintas ka gali sis mazylis, vienfazis, 200A, dedasi 5kg vielos rite. Labai lengvas ir paprastas virinimas, kaip aiskino gamintojo atstovai tai yra del "Q-set" funkcijos, kuri automatiskai nustato suvirinimo parametrus, kai pradedi virinti. Tikrai noreciau isigyti toki aparata, bet kazkaip nesinori pirkt kad karta per menesi juo pavirinti. Manau jis tada butu per didele prabanga, nes kaina ~2500lt.

    Idedu filmuka kaip jis virina :girtas:

    Pasigrozekite :)

  3. Gal galetum pasidalinti ideja kaip pailginai amortikus? Tvirtinimo taskus ant remo ar ant tilto keitei?

     

     

    Na pas mane tvirtinimo taskai islike nepakite. Teko tik nupjauti apatini amortiko zieda ir privirinti vamzdeli (~5 cm berods). Gaila neturiu nuotraukos, na bet jei labai reiks padarysiu :rolleyes:

  4. nekursiu naujos temos tai uzklausiu cia,nupirkau nesenai dar viena uaz bortinuka ir kazko jame isvis negaliu razdatkes nei ijungt nei isjungt,ten uzstryge ir isijunges priekis ir pagreitintojas,bandzeu ir prie pat razdatkes jungineti bet jokio efekto!tad atsuku viena haba o kai varau i miska ji prisuku! kazi ar daug reikalu man ten bus pridyrbta :unsure:

     

    nieko nebus, teks ardyti ir ziureti kame problema. sekmes!

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.