Pereiti prie turinio

dgedas

Nariai
  • Pranešimai

    153
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

dgedas Pranešimai

  1. spyruokles,tik gale,o priekyje torsionai.pasikeis priekiniu ratu isvirtimo kampas,reiks reguliuoti arba suesi padangas.reikia ilginti amortikus arba kitus statyti.del susuktu torsionu bus siek tiek kietesne.

  2. body liftas nepraeis, visokios shaibos po spyruoklem irgi.Pakabos aisku praeis +2,5" , nieko jie nepamatuos. Bagazine, cia ne auto konstrukcija, ja gali nuimti, nesikabina.

    Del bamperiu, jei ner smailiu kampu, padangos neislenda uz arku irgi ok, bet cia aiku gali pasikeisti ir pradet reiklaut TUV, ir kitko. plius manau su tokiu nesertifikuotu

    banmeriu neduok dieve nudauzus koki zmogu tarkim, kad ir jis butu kaltas (nakti, be atsvaitu ar panasi situacija), gautum atsakyti .

     

    P.S. sniorkelis irgi konstrukcijos keitimas...

     

    pries keturis metus pravariau su body liftu 4cm ir su saibom po spyruoklem gale 5cm.nei zodzio nepasake.taigi manau vienas TA darbuotojas gali prie kiekvienos smulkmenos prisikabint,o kitas ir su smulkiais defektais praleist.nes kiek masinu vares,tai taip ir yra

  3. Kabinėjuosi, todėl, kad pasakiau, kad angliškai parašė, ar, kad mane į mokyklą nusiuntė beraštis, nemokantis rašyti lietuviškai ?

    O gal čia jau UK forumas ?

     

    forume ne vienas straipsnis buvo angliskai,bet kazkaip nieks ir neprisiknisdavo.as nors ir ne LR fanas,bet matau,kad tu specialiai ta darai :)

  4. Ji jau gal pora metu pardavineja. Kazkada jo kaina buvo 12k jei gerai pamenu. Greiciausiai nieko gero jei neperka.

    Arkos lopytos skardom, greiciausiai stipriai ispuves ne tik prie arku. Ratu dazai nenusitryne, bamperis irgi raudonas grazus. Fotkintas turbut pries purvynus, nes tokia dazu bukle tokiam auto ilgai neissilaikytu. Priekine keleivio puses padanga beveik tuscia, greiciausiai padanga skyle arba ratlankis mustas. Nesunkiai pataisoma, bet vistiek.

     

    Is esmes tai jam beveik nieko cia nedaryta. Uzdeta paprasta gerve. Tiltai versti (jau nebe tr2, kiek pmenu).Snorkeline slanga is lytagros uz keliasdesimt litu ir biskis kosmetikos. Sakogaudziai, aplopytas skarda, vamzdziai prieki ir gale, halogenai turginiai. Uz ta pacia suma galetum pats tokius dalykus pasidaryti ir dar pigiau kainuotu.

     

    Technikines nera ir nelabai bus jei jis tokios komplektacijos ir perdarymu. Jo reali bukle greiciausiai bus daug daug blogesne nei foto.

     

    Geriau pagalvok.

     

    Samas 2500 (pramogai sakykim idealios bukles nereikia)

    Gerve - 800lt

    Navarkes - 1000lt

    Snorkelis - 150lt

    Halogenai - 150lt

    Smulkus darbai, sakogaudziai, skardos, vamzdiai, gumos arkom ir t.t. medziagios, irankiai - 1000lt

    5600lt.

     

    Nevertes tiltu dar ir technikine turesi su visais tais pakeitimais, gal pravarzumas bus mazesnis del mazesniu ratu - bodylifta pasidaryti galima.

     

    Jei dzipa surinkti vesi kazkam kitam dar bus kokia 1500lt. Viso 7100lt.

     

    Jei bukle kaip foto ir tikrai tave jis domintu tai gal ir verta butu vaziuot apziuret.

     

     

    visus pribambasus paskaiciavai,o kur dar pakabos remontas ir kitu mazgu?nes uz 2500 nieko gero nenupirksi.kebulo idealaus nereikia,bet sitie dalykai mazdaug turi buti geri.

  5. nu jus cia lyginat.vykstant varzyboms kur yra daug zmoniu atvaziuot ir mosikuotis ginklu,nes jam nepatiko,kad ten yra trasa.tai vaziuok pas organizatorius ir aiskinkis.pastovejo gal 10min ir isvazevo.nes pats turbut issigando ka daro.

    o pyzdelinam tai dauguma temu ne tik sitoje

  6. atsimenu viena ivyki su medziotoju.per varzybas kaisiadoryse "turbo ruduo" pasistate miske per viduri kelio dzipa,kad nieks nepravaziuotu issitrauke sautuva nusitaike kazkur i medzius ir tipo sako as medzioju.tai gal ir cia kaikuriems asmenims normalu?

  7. pvz.as kiek naudojau termosu man kolkas stanley labiausiai patinka.stikliniai gerai laiko,bet uz tai dugstelejimo bijo.o maistas gerai laikis karsti nebent jei bus skystas tarkim kaip sriuba ir jei uzvirsi,o jei bus tarkim kaip kotletai,karbonadai ir t.t.tai bus tik siltas.

  8. stanlejus gerai, bet neidealiai... tiesiog rinko daugiau niekop ner... turiu as 87m gamybos rusiska litrini termosa arbatai , ziema as i medziokle arbata ruosiu is vakaro, kad galeciau atsigert kita diena per pietus, viduj nuo senumo, kavos ir kalkiu rudas, bet laiko super, turiu stanleju maistui, su placia gerkle... ryte sildau maista, per pietus dar nieko , vakare jau silpnai... nors ir garantija amzina . Ner ant lietuvos geru termosu ...

     

    o pabadik i stanley kur maistui pripilti vandens ir tada paziurek kiek islaikys.nes maistas realiai niekada neissilaikys ilgai karstas kaip tarkim arbata,nors ir pries tai pasildant verdanciu vandeniu.

  9. Tai ką, gaunasi, kad mes nieko nesuprantam visureigiuose ? Ir LR yra toks pat patikimas, o gal ir patikimesnis už TLC ? O gal galės pasakyti oponentai, nuo kada čia toks kokybės šuolis pas LAND ROVER ? Kažko tai negirdėjom, rašytų viso pasaulio spauda ir trimituotų radijas ir internetas. :Dsrc="http://www.4x4forum.lt/public/style_emoticons/default/biggrin.gif">

     

    tiesiog jau atsibodot su savo tais LR ir TLC.kas ka norejo tas jau seniai zino kas ir kaip,o kas nores tas suzinos perskaite foruma jei rimtai domisi.

  10. uztektu ,kad du dalyviai siek tiek apsiramintu ir sitam forume nebutu jokiu pykciu.informacijos forume yra apie LR ir TLC ir kitus modelius kas ka nori tas tegul ta ir pasirenka.nereikia cia tapati per tapati varyt nes jau atrodo tie du dalyviai biski negaluoja :rolleyes:

  11. Jum tinka jus vazinekit i sveikata. Cia jus porinat, kad ji gera auto ( visas geris kad pigi). O kai sulygini su kitom, sakot, kad nera ka lygint.

     

    Tai papasakokit kas pas jas ten tokio gero? Gal ka naujo isgirsiu ir vel nusipirksiu :lol:/>

     

    O del siurblio gerai pasiknises gal dar ir saskaita rasciau ir parodyciau. Pries siurblio remonta sake kainuos apie 1600 LT o kai kodus paziurejo ir isarde kaina pasikeite. Kito tokio neradau uztat ir tvarkiau. Kuris daret pilna restauracija sirbliui, kad taip gerai zinot kainas? "Juk Fronteros negenda" Buvo ir tokiu asu kur uz 600 sake tvarko, bet kai reikejo tvarkyti soko i krumus.

     

    Turiu dar du pazystamus kurie turejo Fronteras. Jie irgi nesisypso kai apie jas kalba. Todel ir esu susidares nuomone ,kat tai nevykes modelis. Bet jei jus sakot kad jos, geros, vadinas jus zinot. Nuo pat pradziu rasiau, jog manau kad ji skirta paprastam naudojimui. O ne rimtai eksplotacijai.

     

    Itariu, taisot ir taisot tik tylit nes nenorit savo daikto peikti. Nupirkau tranta ir su juo krusausi ir negeda tai pasakyti. Protingi mokos is svetimu, kvailiai is savu klaidu. Svekinu prisijungus :lol:/>

     

    ne nu tu rimtai verksnys.tu parodyk kur cia kas parase,kad ji gera auto?tiesiog nera taip blogai kaip tu cia rasai.bet tu kaip ir sakiau snekesi bet ka, svarbiausia tik pasneket ir paverkslent, nu bet ciau jau nieko nepakeisi,toks zmoniu tipas

  12. Pirkau Fronte nes praktikos neturejau. Daugiau nepirkciau. O Draugas patruli savaime aisku, kad palopydavo. Bet variklio, siurblio tvarkyt nereikejo. I Kazakstana iskelevo perpuves, o variklis kaip laikrodkas dirbo. Nesakau kad ji isvis nieko verta. Bet jau liaupsinti jos tikrai neverta. Gal jum negenda, man gedo, ir tikrai perdaznai. Vazineju dabar su kitos markes dzipu paziuresim gal ir ta keikti pradesiu. Bet kolkas tikrai zenkliai skirias nuo Opeliuko. Kaip vienas mano pazystamas sako " visos geros kol negenda". Sekmes eksplototi ir negesti ;)/>

     

    as tikrai jos neliaupsinu,bet ir nera taip blogai.ir as nelyginciau anu laiku masinu su naujesnem.reikia lygint kazkaip panasiu metu,panasiu klasiu.o netaip kaip tu frontera su patruliu.kaip paskaitai tokiu kalbu tai atrodo zmogus sneka,bet neisivaizduoja apie ka sneka,tik kad sneket

  13. tavo draugo patrulis ir tavo frontera labai skirtingos masinos ;)/> Taip skirtingos - Patrulis atlaike, o Frontera griuvo. Kaip ir sakiau nuo pradziu ji skirta paprastam naudojimui (i grybus, ir i soda), o ne rimtai eksplotacijai.

     

    tai jei tavo draugas turi 11 metu patruli ir zinojei koks jis geras ir t.t tai kam tu pirkai ta frontera?ir netikiu kaip tu cia pasakoji,kad taip pat eksplotavo ir per 11 metu nieko nedare.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.