Pereiti prie turinio

Dusk

4x4 Vilnius
  • Pranešimai

    285
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Dusk Pranešimai

  1. Sveiki, turiu lengva bėda originalus tepalų slėgio daviklis pradėjo leisti tepalą ir prastai rodyti slėgį :) nupirkau nauja daviklį jis atlaikė apie mėnesį ir pradėjo leisti tepalą panašiai kaip ir senas originalus. Skubiai nupirkau vėl kita slėgio daviklį kitos firmos jis atlaikė tik 2 savaites jis taip trūko kad beveik visą tepalą išvarė iš variklio :D tai teko laikinai įsidėti originalų kuris vos vos leidžia tepama :) tai dabar bijau originalų pirkti naują daviklį už 70 Eur gal kas nors turi originalų seną daviklį veikianti? Vilnius JGC WJ 2.7 2004m

  2. Nu jei tos šlangos reikėjo vakar tai tada aną į rankas ir per šrotus kur mersus ardo ;)

    tai va šios dienos rezultatas perksmabinau visa vln realiai kas turi mersus tai kainos apie 15 Eur bet nieks neturi ;)

     

    O intercars? Jeigu jie turi tai po paros jau gautum.

    Deja nieks neturi tai kiek domėjausi visur reik užsakyti tai eoltas 36 Eur Rigeva 41 Eur ir su nuolaida iš GTV 31 Eur :) inter cars neturi ir neturės greitu laiku ;)
  3. Sitame modulyje dazniasiai problemos. Oksiduojasi arba sudega ar dar kazkas.

    Kiek zinau, jos visos turi problemu. Jos buvo modifikuojamos bet vistiek problemos liko.

    Internete galima rasti tokiu moduliu su istaisitomis problemomis bet reikia laiko ir manau kaina

    bus didesne.

     

    O gal tiesiog gali isrinkti, isimti ir pas gera elektrika nunesti.

     

    Tai tik idejos. Gal problemos ir kitur.

    Del idomumo masina buvo numesta dar 2 savaitem prie tvoros :) 5dieni uzvedziau palikau kad susiltu ir langai atitirptu :) sedau vaziuoti junge begius kaip ir neblogai svelniai bet klaida dar dege pavaziavus virs 60 km/h klaida uzgeso ir dabar be problemu jungesi begiai be problemu :) tai kas cia buvo gal priezastis buvo del akumo kad sunkiai uzsivede ir primete klaidu ? 

  4. Oj nzn masina jau nenaudojama apie 2 men :) dabar kai pradėjo ja judinti išmeta šitas klaidas buvo taip kad pavažiavus kažkiek užgesinus užvedus jau šitos klaidos nebuvo :) bet va savaitgali kai jau išmuše tai išmuše iki šiol laikosi :) 

    Reikia detalesnes informacijos. Kokia deze? Kada tai atsitiko? Ka darei pries tai kai taip atsitiko? Ar siaip viena lietinga diena isda klaidas ir pasekmes?

    Klaida P0700 reiskia, kad yra problemos su deze. Kitaip sakant tai informacinio pobudzio klaida.

    O antra klaida P0702 parodo kas negerai. Bet reikia detaliu. :)

    P0702 rodo, kad yra problemos su dezes elektronika. Dazniausiai tai buna perjungejo schema salone. Tam, kad tiksliau suzinoti,

    reikia prijungti dezes klaidu nuskaitimo iranki ir nuskaityti detalia klaida.

  5. Pas mane tokia pati situacija duodi gazo pirma, antra ir grubiai sakant ant 3 begio užgesina varikli :) bet vedasi be problemų nebent mašina pastovi gera savaite tada sunkiau :) šiaip kiek teko ieškoti ir ziureti tai po kolkas atsimušiau i purkštuku darba netolygu :) pvz ant šalto ir šilto variklio laisvu apsuku purkštukai dirba idealiai tik duodi apkrovos vienas purkštukas pradeda blogai normuoti kura ir iškart gesina tai vis kažkaip neprisiruošiu susitvarkyti..

  6. i visas tris temas tau ir atsakyti? :D

     

    Kiek girdejau, jų dyzeliai neblogai saibom eina, i rvarikliai kainuoja  nevaikiskai, apie 2500 euru ir tokiai kainai eiles stovi. Pas juos, kiek girdejau, italiski varikliai eina, cia jau ne pusiau mersas kaip buvo WK...

    Nzn kaip cia buvo bet 3 kart padariau tema :) o is benzu ? 3.6 ar 5.7 ? kaip visi kiti gedimai ? lepi masina ? 

  7. Sveiki, kas gali papasakoti apie šitą modelį su kokiu variklių geriau žiūrėti? Orine pakaba ar paprasta? Nuo kelintu metu geriau žiūrėti ar vykęs modelis? Naudojamas bus asfaltu ir kartais nuo karto į turizmo renginius nuvažiuoti ;)

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.