Pereiti prie turinio

Skrynia

Nariai
  • Pranešimai

    403
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    2

Skrynia Pranešimai

  1. Gegužėj pirktas, atvežtas iš Tauragės raj. Nesupuvęs, su elektra buvo problemų. Baigiu sutvarkyt, kitą savaitę-apžiūron. Yra ir apvirtęs jo brolis-donoras, be jo būčiau prapuolęs. :study:  :scratch:  :cheer:  :liux:

    post-2743-0-88351400-1505963838_thumb.jpg

  2. Rebiatai lankiau ligoninėse dastojnus dalyvius forumo,pats ne gnyda,bet pasitaiko-ne šventi esam-bet kad visa komanda- nachuj nusiūstų- apart Selektų, Rimšų,-eikit dainų dainuot,Bambonams ir Mickeviciams padėka už pasidomėjimą, kaip tas nusilakęs SKRYNIA gyvas,Dar savo pastoviems Dariuj-JEEP,Sandrai,Mantuj- Viskas išlaikyta, ir visi kit gnydos eina dainų dainuot- laisvas frajeris- ant kol kas mazu ratu, bet Bambonas,mano draugelis-ne psžadukas.

  3. Galų gale perėjau REGITROS mėsmalę, laukiu kol musorai gražins draiverio licenciją. SAMECAS vėl turi legalų ir oficialų šeimininką. NERYKIT šnapso prieš sėdant vairuot, šlykščiai jaučiausi tuos du metus ir litų kainavo tiek, kad apynaujį auto įsigyt užtektų.

    post-2743-13978870151288_thumb.jpg

  4. jei samurajui leidzia tepala is tilto per obolio tarpine tai yra gatavas pusasio salnikas kuris statosi obolio viduje,reikia nusiimt suportus,stabdziu diska ir isimt pusasi ir salnikas tiesiai pries akis.Pats salnikas apie 5 Lt kainuoja.Pasikeitei,vaziuoji ir dainuoji :D/>/>/> ,o pacia granata tik su salidolu galima sutept,skystas tepalas nelaikys.

    Taip ir pasidariau, dar ir stebules išploviau, guolius susireguliavau, o riebokšlį pas save susiradau, nebeteka, o šiaip tai dar gerą litrą alyvos į priekinį tiltą įbubijau.

  5. viskas užsandarinta, visi laidaiu gale -protezai, orginalai nupuvo su visa izoliacija, net kuro siurblys ežere nuduso, tai dabar prie pat variklio Opelinis zirzia,bet kada prilyst įmanoma.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.