Pereiti prie turinio

rimasbutr

Nariai
  • Pranešimai

    58
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

rimasbutr Pranešimai

  1. Kazakstane naudojau OsmAnd+ navigacijos programa. Nezinau koks maroko zemelapio detalumas , bet turetu but neblogas. Plius gali dar parsisiusti reljefini ir kalnu seseliu zemelapi. Programa mokama Maps & GPS Navigation OsmAnd+ – „Android“ programos „Google Play“ ,bet gali parsisiust ir pagydita versija Скачать OsmAnd+-2.6.3.apk . Kad si nuoroda veiktu turi pirma prisiregistruot 4pda.ru forume. Registracija Вход - 4PDA . 

    Gal gali pasidalint ka ruosiesi aplankyt maroke? 

  2. Su range rover 2.5 mechanika 97 vazineju 7 ar 8 metus. Per ta laika is didesniu gedimu tai kuro siurblio plunzeris, purkstukas su laidu,siurbliukas bake. Ne toks jis blogas kaip kai kurie raso. Aisku buvo ir smulkesnio remonto pvz. kardano kryzkes, stabilizatoriaus traukutes, vairo taukes, priekines oro pagalves. Kaip 18 metu auto manau kad tai normalu. Padangos pas mane 265/75 r16 MT 32" (kolkas viskas normaliai laiko). Didesniu i standarta neikisi. Jei nori didesniu ziurek tada benza, dyzelis 2.5 nepaves.

    Ir vaziuoja jis ne tik asfaltu visai neblogai jauciasi ir bekelej.Kartais sudalyvauju ir kokaim rengini.

    Kuro jei veitoj vazineju 5km i viena puse 5 atgal 14 litru simtui reik turet, bet jei tolau kur pavaziuot 10-11. Sia vasara vaziavau i aukstuosius tatrus aktyviai paatostogaut tai i 9 litrus tilpau.

  3. Turbininis variklis turi mažesnį suspaudimo laipsnį , tai reiškia , kad standarte turbina užpučia apie vieną barą , o sumonta-

    vus turbiną ant atmosferinio variklio turbinos slėgis neturėtu viršyti 0,5 baro .

    Jūsų atveju geriausias variantas būtų gauti 3,3td. donorą ir nuo jo uždėti siurblį,purkštukus,karterį su tepalo grįžimu , išme-

    timo ir įsiurbimo kolektorių ir turbiną. Tokiu atveju kainuotų pigiausiai ir šis bei tas išeitų...

    del suspaudimo laipsnio klysti. 3.3 paprasto ir turbo suspaudimo laipsnis vienodas 20.8

  4. Uzkaitus motorui plysho radiatoriaus virshus. Pakeitus radiatoriu ir toliau variklis momentaliai uzkaito. Dabar paaishkejo, kad parejus vandens pompa. Keicia pompa - ziuresim kas bus toliau (tikiuosi tuo visos bedos ir pasibaigs).

    man irgi taip buvo. pakeisi pompa ir viskas bus gerai tik su radijatorium problemos niekur nera pirkt. galima tik nauja uzsisakyt. as savo suklijavau ir ieskau kito

  5. norejau paklausti kaip veikiai sedyniu sildymas. pas mane sedynes trumpam pasyla kai ijungi jungikli ''PROG''. jungiant sedyniu sildymo jungikli lempute uzsidega girdisi kaip sudirba rele bet sedynes nesyla. iki sedyniu ateina 5-6 voltai. gal kas zino kiek voltu turetu ateit. ar yra silumos reguliatorius?

  6. sveiki. kad nekurt naujos temos paklausiu cia. vaziuojant bekele uzsidege uzrasas EAS FAULT ir neveike pakaba(nei kelesi nei leidosi). nuemus ir vel uzdejus ant akumo klema viskas susitvarke. tai norejau paklaust kas galejo but ar klaida liko. ar tai galejo atsitikt del vaziavimo salygu. buvo apie -20 salcio ir vaziavau per vandeni (upeli) ne karta buvau iluzes i bala. dar buvo neuzversta minusine kema galejo nebut gero kontakto.

    http://picasaweb.google.com/rimasbutr/I ... 6889302930

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.