Pereiti prie turinio

rimasbutr

Nariai
  • Pranešimai

    58
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    ELEKTRENAI

rimasbutr's Achievements

0

Reputacija

  1. Lape įrašė punktą 6.2.1 a) Kabina ir kėbulas. Ir pabraukė vietą kur parašyta „prieki gervė“. Pas mane rolikai.
  2. Šiandien Elektrėnuose nepraėjau TA nes iš bamperio išlindę gervės lūpos. Liepė uždėti kažkokį gaubtą. Ar yra tokių daiktu pirkti? Ar reikės pačiam kažką burti?
  3. Kazakstane naudojau OsmAnd+ navigacijos programa. Nezinau koks maroko zemelapio detalumas , bet turetu but neblogas. Plius gali dar parsisiusti reljefini ir kalnu seseliu zemelapi. Programa mokama Maps & GPS Navigation OsmAnd+ – „Android“ programos „Google Play“ ,bet gali parsisiust ir pagydita versija Скачать OsmAnd+-2.6.3.apk . Kad si nuoroda veiktu turi pirma prisiregistruot 4pda.ru forume. Registracija Вход - 4PDA . Gal gali pasidalint ka ruosiesi aplankyt maroke?
  4. O kur darysi leidima Kalnų Badachšano autonominei provincijai (GBAO)? Ar ji galima pasidaryt kartu su viza?
  5. Tikrai yra betonas kurio nereikia vibruoti. Bet kad lietuvoj toki naudotu tai maciau tik viena karta (betono mazgas ikalbejo isbandyti ju nauja gamini). O suomijoj tai nemazai teko dirbti su nevibruojamu betonu.
  6. Keite tik sankabos diska ar ir diskatotiu? Jei diskatoriu paliko sena tai jame greiciausiai istigus suluzusio disko siuksle, kuri neduoda pilnai isminti sankabos.
  7. Su range rover 2.5 mechanika 97 vazineju 7 ar 8 metus. Per ta laika is didesniu gedimu tai kuro siurblio plunzeris, purkstukas su laidu,siurbliukas bake. Ne toks jis blogas kaip kai kurie raso. Aisku buvo ir smulkesnio remonto pvz. kardano kryzkes, stabilizatoriaus traukutes, vairo taukes, priekines oro pagalves. Kaip 18 metu auto manau kad tai normalu. Padangos pas mane 265/75 r16 MT 32" (kolkas viskas normaliai laiko). Didesniu i standarta neikisi. Jei nori didesniu ziurek tada benza, dyzelis 2.5 nepaves. Ir vaziuoja jis ne tik asfaltu visai neblogai jauciasi ir bekelej.Kartais sudalyvauju ir kokaim rengini. Kuro jei veitoj vazineju 5km i viena puse 5 atgal 14 litru simtui reik turet, bet jei tolau kur pavaziuot 10-11. Sia vasara vaziavau i aukstuosius tatrus aktyviai paatostogaut tai i 9 litrus tilpau.
  8. Smagus renginis nusimato bet man per ilgas. Ar galima butu sudailivaut tik sestadieni?
  9. Pas mane ant namo buvo stiklo vata su keramzitu. Tai nusiurbimui pas ukininka pasiskolinau grudu siurbli. Kazka tokio Nutrilita - Grūdų transportavimo įranga - Grūdų perdirbimo įranga
  10. As sudejas ant P38 265 75 16 bridgestone dueler MT. Tai kol buvo naujos vaziujant per nelygumus gale truputi liesdavo posparnius.Prieki susukus vaira ir vaziujant atbulam truputi siekia buferi. Standartas su orine pakaba.
  11. As uzdejas Bridgestone MT 265-75 r16. Greiciau vaziuojant per didesnius nelygumus truputi kabina posparnius.
  12. buvo ir man sproges radijatorius. kalta buvo vandens pompa , subirejo sparnuote. bet gali buti tukus galva ar pradegus tarpine.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.