Pereiti prie turinio

4runner

Nariai
  • Pranešimai

    35
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

4runner Pranešimai

  1. Pas mane stovi 20kw Smarfire

    http://www.paltaja.lt/katilai/granuliniai-katilai/smartfire

     Naudoju 3 metus. Per ta laika 2 kartus reikejo keisti uzdegimo zvake, bet kadangi garantinis gavau nemokamai abu kart. Daugiau kaip ir problemu neiskilo. Vertinu ji del komforto: nusistatai laikus kada reikia kad uzsikurtu kada nereikia uzsigesintu. Pats uzsikuria pats issivalo. Bunkerio iki -5 uztenka savaitei. Pelenu talpa iskratau po 2-3 konteineriu prasiurbiu dar degimo kamera nes krastuose daug pelenu prisirenka. Temperatura reguliuoja pats pagal lauko temperatura, jei atrodo per silta ar persalta pasikoreguoji temperaturos skale. Kai viskas dabar atstiguota i rusi nusileidziu pakrauti pecio tik 1 karta i savaite :) 

  2. tuo ir naudojasi keli provokatoriai kad protingi nenori be reiklao gincytis. Ir as suprantu kad tai kova su vejo malunais... Bet ka daryti, reikia kazkam tuos nemastancius pastatyti i vieta. Toje diskusijoje kiti dar siek tiek mastantys atranda dali tiesos. O tai ir yra vertybe...

    Jo dar kelis kartus perskaitysiu Raudonaji Mariu arba Drauga Mauzeri, gal kaip nors surasiu tavo tiesas :) 

  3. esmes nepagauni ir juokiesi, kaip tas kuris protingo anegdoto nesuprato o juokiasi kad nepasirodyti kvailiu :D

    Esme gi buvo to pavyzdzio kad tai ta pati technologija( zurnalistine) kai rusu tv tai taiko labai humaniskai tik siek tiek pagrazindami, tau jau  blogai. Kai Lietuviu zurnaliugos meluoja atvirai tai jau normalu? Taip ir nepagavai kampo kad nei rusai kazka blogo tam reportaze melavo kad juos uz tai blokuoti nei ka. O kasdiena musu delfyje ir pan daug baisesnis melas liejasi ir ka? Uzblokuos? :D  Taigi taigi, ziurek placiau... :D Siuose politiniuose dalykuose reikia atsiriboti nuo emociju, tipo savi ne savi ir tt. Tada pasitelkti detektyvini-dedukcini metoda ir sudelioti faktus o tada palyginti su istoriniais dalykais isvesti analize ir tik tada gausi atsakyma kas daugiau meluoja ir tt... O jei nors viena operacija praleisi, tada gausi neteisinga atsakyma. O 100% teisybes ir is vis nera. gausi tik tendencijas, procentais kas baisiau meluoja. Kas juodesnes technologijas naudoja...

    Taigi 1 vieta siame kare uz mela duociau Kijevo chuntos ziniasklaidai, antra Lietuvos, kuo vakariau tuo maziau melo, svelnesnis tonas. Rusai kazkur per viduri...

    A serloko homsas :) dedukciniai metodai. Paprastesnis variantas kokia imoniu grupei priklauso kieno pinigai to ir info :)

  4. Iš Ukrainos separatistų – netikėti pareiškimai (straipsnis delfyje)prasau cia is svelniausiu kategorijos. Bet vis tiek daugiau melo ir tendencijos nei is ruso... Stiliaus pripazino kryma donbasas))) Bent jau is pradziu net straipsnis taip vadinosi, veliau pakeite ir parase tik antroje eiluteje... O realiai nei kas ka pripazino nei ka, tik eiline kvaila propaganda nemastantiems. ..

    Ne nu sakes :)) dar vienas atrasciu skaitytojas :)

    Tai kur giriesi, kad daug knygu perskaitei, tai ka ir tik virselius :))

    O jai rimtai, tai tokie skaitaliai liaudziai specialiai kad uzkabint ir klikint ant to posto, nors straipsnis ir S bet uztat kokia antraste ir reitingai kyla :)

  5. nejuokink, maziau ziurek tokios kreivos propagandos... Rusu zurnalistams toli iki delfio meistru( kurie kuria is galvos ir meluoja tiesiai). O sitie aiskiai nemelavo, sake 1 studente keli su plakatais( o ka buvo kitaip)... Na o siek tiek pagrazinimo budinga visiems, tai neperzengia padorumo ribu... O va sio filmuko autoriai jau aiskiai turejo supratima apie 24 kadra ir juodasias technologijas. Ir kaip matom veikia(nes tave paveike).

    Nu delfiui iki ruseliu tikrai... kai ruseliai kuria istorijas apie prikaltus vaikus prie kryziaus ir visas kitas  pasakas. 

  6. Vel i vienus vartus. 

    Tai kodel atjunge kanalus?! Jusu neverte taip pat ju ziureti. jus patys galejote grybus rinktis (karo atsargoms). O kazkas norejo vietoje vieno juokdario ziureti i kitus. Ir mes gyvename LAISVOJE Lietuvoje, ir renkames patys ka mums ziureti, ir ko neziureti. Mes esame pagaliau amenybes su savo nuomone. Dabar mes net palyginti neturime ka. 

     

    o del religijos, tai juk yra ir daugiau DIEVU, pvz. Alachas

    Bet, tu, Meri, tik neuzsigauk, esi tikras krikscionis, ir seki vienu-Neturek kitu Dievu, tik mane viena!

     

    Dekui SuzukiMonstr, geriau nebuciau pasakes. 

    Televizija ju turi buti blokuojama del tokios info pateikimo

    https://www.youtube.com/watch?v=iOdZLc-ulHs

    Ir kaip matome rusu portalai iskart blokuoja kai pateikiama tikroji tiesa

    http://www.yapfiles.ru/show/1175023/31cb236562c421184055d6cb3bdf7843.mp4.html

  7. Ir šiaip, vadinkite mane mankurtu, bet tiek mano vaiko givybė, tiek mano pačio, yra aukščiau Lietuvos interesų. Tikrai nesunkiai susitaikyčiau gyventi kad ir bet kur europoje nei būti mirusiu. Norėjau pasakyti kad mirti už lietuvišką žemės lopinėlį nematau prasmės. Puikiai susigyvenčiau su bailio ar išdaviko, kaip bepavadintumėte etikete, bet gyvas nei didvyris bet mires. Mano sąžinė šiuo klausimu rami.

    Tiesa sakant ta lopineli reik ginti, kad turetum namus, kad butum laisvas pilietis. Nes jai visi mastys kaip tu tai bus jau ne emigracija o jau evakuacija ir kas tokiu atveju mus priims. Kaip kad dabar keikiames del tu 700 afrikieciu kur reik priimti. Jie irgi nenori mirti kaip tu sakai uz ta zemes lopini ir kas jie dabar ir kokia ateitis ar priims juos Europa ar atiduos juos atgal i tu rankas kurie paprasciausiai galbut juos susaudys. 40 metais mes irgi begome daugeli atgal grazino kad keliautu i sibira ar NKVD rusius.Be to zemes lopinio tu kaip be namis gal kas priims o gal kaip suni paspirs.

  8. Plem tai mes kaimynai :) mes giliausioj Gervėnos bendrijoj bazuojamės B) Su internetu vargas. Naudoju omnikonektą, būna gerų dienų, būna, kad vos veža, nžn nuo ko priklauso... Galvojom ir mes apie magnetuką, bet tai anteną kabint... laido nėra... 

    As per viduri Gervenupio netoli didziojo prudo :), jo magnetukas pradzioje buvo liuks, bet dabar n... nezinau uz pinigus moku jai atvirai. Teo skambinau negali pas mus, c gates irgi, mezona buvau pandymui paemes mano vietoje net antram aukste nekabina. 

  9. Nu as irgi kauno r. sodu bendrijoj gyvenu naudojuosi Magnetuku esu patenkintas pries tai naudojausi bites mobiliuoju tai buvo vargas nervai nelaike.

    As internetu naudojuosi apie 5 metus pirmus 3 tikrai dirbo kaip turi buti, dabar tai vejai tai dar kas nebeimanoma vis tvarko ir tvarko kokias dvi dienas normaliai padirba paskui vel pievos.

  10. Sveiki. Gyvenu Kauno r sodu bendrijoje, nors atrodo ir technikos amzius, bet su internetu prastokai. Naudoju Magnetuko interneta, pazeti online filma ar koki zaidima su zaist, gaunasi kaip ir misija neimanoma. Gal kas gyvenate toliau nuo civilizacijos ir naudojates kito tiekejo paslaugom, galetumet ka parekomenduoti.

  11. matau ne visi įžvelgia ir supranta ką SM norėjo paklodėse pasakyti... o ten daug teisingų ir logiškų dalykų...  ;)

    tiesiog kiekvienas per savo "smegenų filtrus" kai praleidžia tą informaciją, tai rezultatai skirtingi būna... 

    Taip tai ner tik nesamone, ar vien tik logiski dalykai. Kaip ir Rusijos ziniasklaida mela su maiso su trupuciu tiesos ir pateikia tai kaip reikalinga kremliui. Todel visumoje ir gaunasi S....  Nes jai sviesta su sudu sumaisai tai ir gaunasi sudas o ne sviesto daugiau.

  12. Kaip vienas zmogus gali isrinkti valdzia? Tokie kaip SM, kaip as, musu yra mazuma, tai, ka mes renkame, niekada nebus isrinkta. Be to, nelabai jau yra is ko rinktis. Kiek man zinoma, tai lemia balsu skaicius, ir tai akivaidziai matoma forume kokiu balsu yra daugiau. Todel nedraskykit akiu cia del to, jog mes sau tokia valdzia issirinke. 

    Aciu dievui, kad jusu mazuma, Nes tokiam mieste gyvenant kaip kapsukas :) ...  O Paleckis kovotojas uz tiesa :) Tikiuosi dauguma jusu niekada ne bus. Nes kai dauguma bus jusu, cia bus Putleris, o su priesinga nuomone bus visi pakasti.

  13. Na pafilosofuokim, sakai sumale i kruva, ir misraines zmogus daro? O kartais pats nesumali viska i kruva, ir nedarai misraines?

    Pav ka tu turi ginti, kokio pusbrolio motina ir nuo ko??? Man rodos nieko tu neprivalai, ir net nezinai nuo ko, ir jei bandysi ginti, nieko tu neapginsi... :D Turtas lieka savininkui, net jei valstybe uzgrobs kaimynai... Taigi turto jokio ginti nereikia, ne 12 amzius. Keiciasi tik vadovybe, kuri tave degradavusi ir melzia. Tai kam cia ka ginti? :D

    Krastas ne kaltas nuo valdininku vienokiu ar kitokiu sprendimu. Bet jis jau ne be tas krastas, kuris tau savas ir atstovauja savo zmogu tai yra mane-tave. Gal net svetimas krastas ir tvarka yra arciau zmogaus, kaip tada? Gal kaip tik tu isivaizduoji kazkoki staba, ir tuo tiki kaip koki medini kuola :D  Manau deja valstybe nera visiskai atskiriama nuo jos valdymo ir valdanciuju kurie uzgrobe ta valdzia. Galima tai neigti, bet istorija rodo ka kita. Pav Vokietija ir Hitleris, tada irgi visi privalejo anot Hitlerio ginti Vokietijos interesus ir tarnauti saliai. Bet is tikro jis neteisetai uzurpavo salies patriotiskumo ir ginybos savoka ir ja naudojosi kaip jam reikia asmeniniais tikslais(tas pats vyksta manau Ukrainoje siuo metu, ir net panasu Lietuvoje gimsta visokiu fasistu burelis kurie bando ipusti ideja kad vardan ju ideju visi turi pulti su kazkuo kariauti). Taigi mano filosofiniu mastymu nei vienas vokietis neprivalejo tarnauti jam kaip vadovui, ir deja Vokietijai tuo metu. Kai laikai pasikeite, jau galbut privalejo tarnauti ir pan. Taigi savoka privalo ginti tevyne nera privaloma is esmes absoliuciai. Jei tevyne yra blogis( nes ja uzgrobe kazkokie debilai is vidaus ir pav dar susideje su tevynes priesais is kitos puses) tai ginti tu debilu joks pilietis neprivalo. Gal net atvirksciai, jis privalo tuos debilus iskrapstyti is valdzios,  kol kaimynai neatejo sunaikinti salies kaip issisokelio(kaip tai buna istorijoje daznai ir kaip tai buvo tos pacios Vokietijos atveju, ir pav kaip dabar gali but Ukrainos atveju) o gali buti ir musu atveju jei Grybovska sukaus toliau, paskelbs kara kaimynui ir isakys pulti... :D

    Taigi tam kad ginti tevyne, valdzia ir tevyne 21 amziuje turi uzsitarnaut savo pilieciu palankuma. Nes jau ne viduramziu karai, kada apsupdavo miesta ir liepdavo pasiduot arba mirti visiems(nes ispjaus uzeje visus iki vieno) tokiu atveju zmones neturejo pasirinkimo ir privalejo ginti( ir tai dazniausiai pasiduodavo, kartais isskersdami nekenciama tuometine ispampusia valdzia). O dabar, kai keiciasi is esmes tik valdininkas ir jo pavarde, ar privalu ginti savo valdininko kede ir jo gerove jei jis tave niekina-tyciojasi ir tt? Na man nera tai labai aisku :D

    Aga Palestinoje irgi tik valdzia pasikeite. Nusisneki zmogau. Pyksti ant valdzios, bet pas ja renki, kokia renki tokia turi, nes su savo mastysena supuvusia tu visada pasirinksi prasta varianta ir busi nepatenkintas. Matai ponulio neatsiklause Prezidente kokia politika turi palaikyti rusijos ar kitos salies atzvilgiu. Kad tavo verslui dabar yra problemos nekar ant visu kitu savo sunu. Su savo afigienu analitiniu mastymu :) pasekmes galejai numatyti.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.