Pereiti prie turinio

jjeepp

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

jjeepp's Achievements

0

Reputacija

  1. jjeepp

    jgc dujos

    Nors vienas zmoniskai galvoja (pritariu tau)
  2. DEKUI UZ PATARIMA ....BANDISIM DARIT.
  3. AS TOKIOS PAT NUOMONES APIE TUOS NISANUS :puke: :puke: :santa:
  4. Pas mane irgi buvo tokia pat problema su stabdziu diskais pakeiciau treeta kartu diskus su kaladem vistiek tas pats . Pasirodo kad cia 1999-2004m problema.As ja issprendziau -patariu nusitekink diskus pasikeisk kalades ,pasitikrink disku cilindrus ar atmeta issiardik juos ir prasivalik nes je kai stabdai susispaudzia bet neatsispaudzia ir perkaitina diskus .Ir kai remuontosi tai butinai pakeisk nauja stabdziu skisti man patare (DOT-4)jis atlaiko didesni karsti ir cilindrai geriau vaiksto.Ta viska padariau ir dingo bedos bet gali buti ir stabdziu sistemos kompas isiejas .
  5. kas galetu buti kai vaziuji biski greiciau per nedideles dobikes o plento neligumus pradeda smarkiai dauziti ir musti,judeti i abi puses vaira tesiog neeina nulaikiti .Vairas palieka nevaldomas.Gal kas nusimano kas galetu buti .
  6. gal kas galetu patarti kas galetu buti kartais kai vazioji duodi gazo pradeda ciauditi (sprogineti po kapuotu)ir visiskai netraukti . galvojau kad benzo siurblis pakeiciau vistiek tas pats.(kai uzeina saudo)gal kas buvo susidure su toke problema
  7. jjeepp

    gal kas zinot?

    jeep grant cheroce kas galetu buti vairo stiprintuvas turi laisvumo.(pasuki vaira ir ratai veluoja suktis)???
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.