Pereiti prie turinio

Giedrius_s

Nariai
  • Pranešimai

    119
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Giedrius_s Pranešimai

  1. sveiki pas mane ir beda panasi, pajere II 2.8tdi uzvedus varikli neuzgesta tepalo lygio lempute ir krovimo lempute pakelus apsukas iki 1500 uzgesta bet girdis kaip kazkokia rele suklaksi. kartais ijungus degima net nedega tos lemputes dega tik spaudimo lempute ir pakaitinimo, uzvedus uzsidega ir krovimo su tepalo lygio. ka pirmiausiai reiketu pradet tvarkyt.

  2. sveiki, susiduriau su tokia problema, nebesiveda maniskis zopeliukas 3.1 td 1995m :D

    Pozimai:

    kelis kartus pasildzius zvakes uzsikuria is puse abaroto tiek siltas tiek saltas, to nedarant nesikuria visai(zvakes pakeiciau ir tas pats. Akumas keistas nepilnai pries metus)

     

    patarkit ka dar galima tikrint kad aklai neklaidziociau?

  3. sveiki, isvirto opel monterey 3.1 1995m sankabos cilindrukas.

     

    ka reik zinot ji atstatant i vieta?

    del ko jis galejo isvirsti gal diskas prie pabaigos todel jis tiek daug islenda ir isvirsta? ar mandzetai sudile?

     

    nepykit uz klausimus esu zalias sioje srityje

  4. sveiki atsitiko toks reikalas, uzsikirto opel monterey 3.1td genratorius, itariu uzklinijo guolius, generatorius buvo uzkaites iki tiek kad ranka nelaike.

     

    ar iskarto nudazyt trim spalvom ir mest laukan ar dar bandyti remontuoti? ar uzteks tik guolius pasikeist? ar nuo to karscio ir mikroschemos susilydit galejo?

  5. nu sudejom viska.viskas veikia tik va fiksacininis hubo ziedas neuzsideda normaliai yra tikimybe kad jis vel nusoks ir pusasis iseis is vietos, bet mes ant pacio pusasio galo kur dedasi fiksacinis hubo ziedukas uzdejom saiba ir i pusasi susukom varsta "strakofkei" ar nk blogo nenutiks del to varsto su saiba?

  6. om pazertas. priezastis buvo iskrites ziedukas kuris fiksuoja asi kur dantukai sukimba su hubo dantukais del to isitrauke granatos asis is stebules. viskas butu gerai asi atstatom bet niekaip negalim numauti granatos nes kai isitrauke granatos asis su pliso grantos guma. gal kas turit kokiu minciu?

  7. tiltas isjunge bet taip ir nesupratau kur tuos pusakius suzimeti kad pamatyciau ar jie sukas. bet tai neviskas ijungus paletintoja jungiant aukstesnia pavara ismteta paletintoja ir auto stoja arba perjungiant begi reik laikyti ijungus paletintojo ricega kad jis neiskotu manau kad tai nera normalu?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.