Pereiti prie turinio

Giedrius_s

Nariai
  • Pranešimai

    119
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Baisogala
  • Pomėgiai
    MEDZIOKLE

Giedrius_s's Achievements

0

Reputacija

  1. sveiki pas mane ir beda panasi, pajere II 2.8tdi uzvedus varikli neuzgesta tepalo lygio lempute ir krovimo lempute pakelus apsukas iki 1500 uzgesta bet girdis kaip kazkokia rele suklaksi. kartais ijungus degima net nedega tos lemputes dega tik spaudimo lempute ir pakaitinimo, uzvedus uzsidega ir krovimo su tepalo lygio. ka pirmiausiai reiketu pradet tvarkyt.
  2. sveiki gal kas galetumet patarti kuris variklis yra patikimesnis ir labiau vertinamas. kaip su elektonikom su jeis, siurblais? forume nerandu nieko
  3. dunksejimo problema ispresta pasirodo vieno habo varstai mistiniu budu atsileide visi buvo
  4. nekuriant naujos temos. kazkas pasidare priekinem tiltui kai sujungi visus keturis ratus kazkas pradeda dunkseti priekije, ant posukiu (apledijusiam kelyje) ir kai pirmyn atgal patuzgai (kai pusni sedi) atrodo kad kazkas prasoksta nesusiviksuoja. habai automatai. nuo kur pradet ieskot problemu?
  5. sveiki, susiduriau su tokia problema, nebesiveda maniskis zopeliukas 3.1 td 1995m Pozimai: kelis kartus pasildzius zvakes uzsikuria is puse abaroto tiek siltas tiek saltas, to nedarant nesikuria visai(zvakes pakeiciau ir tas pats. Akumas keistas nepilnai pries metus) patarkit ka dar galima tikrint kad aklai neklaidziociau?
  6. nekurent naujos temos ar galima deti dzipui 3 vienodo isnesimo diskus ir viena labiau isnesta? ar nepjaus razdatkes bei tiltu?
  7. nekurent naujos temos. ar galima deti ratu dikus kuriu centrine skyle yra didesne? tarkim OM yra 100 o uzdedi 108?
  8. sveiki, pradejo barsketi OM 95m priekine vazuokle i tariu salenblokas kazkatras parejo, tik nezinau katras? Pozimiai: kai vazuoji ligiu keliu nebarska kai smulkiu duobeliu yra pradeda tarsketi? kaip nustatyti katras salenblokas?
  9. tai jau isvaliau, reiks ieskoti remontinio komplekto,
  10. stabdziu skystis lauk isbego. nujemiau cilindruka galvoju kad isejo mandzetas, ar buna pirkt remontiniu komplektu?
  11. sveiki, isvirto opel monterey 3.1 1995m sankabos cilindrukas. ka reik zinot ji atstatant i vieta? del ko jis galejo isvirsti gal diskas prie pabaigos todel jis tiek daug islenda ir isvirsta? ar mandzetai sudile? nepykit uz klausimus esu zalias sioje srityje
  12. sveiki atsitiko toks reikalas, uzsikirto opel monterey 3.1td genratorius, itariu uzklinijo guolius, generatorius buvo uzkaites iki tiek kad ranka nelaike. ar iskarto nudazyt trim spalvom ir mest laukan ar dar bandyti remontuoti? ar uzteks tik guolius pasikeist? ar nuo to karscio ir mikroschemos susilydit galejo?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.