Pereiti prie turinio

deima

Nariai
  • Pranešimai

    28
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

deima Pranešimai

  1. taip Hold :D yra A/T ir perjungi Mode tai skydelyje usidega Hold.beto kai blokuojiu centrini difa,tai skydelyje uzsidega orandzinis kvadratukas ties priekiniu tiltu ir dar yra ant galinio tilto toks pats kvadratelis tik vat jis neuzsidega. :? klausimas ar cia avarine kazkokia ar cia neatlieka kazkokios funkcijos..

  2. taip pas mane ir yra Super sellect,priekini tylta blokuoju jungdamas knopke A/T ir jis mano supratimu blokuojasi ir yra dar knopke Holle manyciau tai galinis aji neklisti jai ne tai patikslinkite.O kas liecia uzvaziavima tai taip salygos kai tiek daug sniego ir pavirsius buvo vien ledas,padangos skirtos butent tokiam ruozui o igudziai savaime aisku nera visu 100% itvirtinti,nes vazineju tik puse metu,bet aisku ta kalniuka iveikiau :)

  3. sveiki kaip veikia uzblokuotas centrinis diferencialas,nes mano masiniukas turi berots ir priekini ir galinius atsikurus blokuojamus diferencialus,tai siek tiek nesigaudau,kaip geraiu kimba i darba,nes vakar 3h prasiknisau miske kol ant kalno uzkilau,o geresnio varianto ir nenustaciau,gal galite padeti?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.