Pereiti prie turinio

kamera

Nariai
  • Pranešimai

    217
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

kamera Pranešimai

  1. Užviriau čia košės ☺ Nemanau, kad skolininkas tai daro labai piktybiškai ar suplanuotai, kai kurie žmonės paprasčiausiai Žiauriai neatsakingi!! Jei negali tai nežadėk, o jei pažadėjai ir nesigavo tada taip ir pasakyk, kad atsiskaitysiu už mėnesio ar už kelių. Bet net po temos sukūrimo kurią tas žmogus tikrai perskaitė visiškas nulis žinių iš jo :) !!! Jei jau taip dzin, tadu reikės dapasakoti istoriją :)

  2. Kai Bildukas klausia kokia prasmė šios temos, manau ji jau aiški, tas kuris skolingas jau perskaitė śią temą ir žino bendraminčių nuomonę, ir labai tikiuosi, kad taip elgiasi tik su manimi, kaip senu pažystamu, kad suma nedidelė ir vis užsimirśta, Bilduk žinai apie ką kalbu, tai ir pasikalbėkit kaip klubiečiai! Ne visada ir man gaunasi duoto žodžio laikytis, bet stengiuosi būti atviras ir sažiningas.

  3. Sveiki, norečiau Jūsų nuomonės.

    Pardaviau auto dalis vienam forumiečiui, atvažiavo pasiimti, pamiršęs piniginę namuose. Pažadėjo rytoj užvežti ☺ Veža jau tris mėnesius. Gal kokius 3 kartus esu jam mandagiai tai priminęs, bet vis pažada rytoj! Kelis kartu 4x4 renginiuose esu sutikes, bet jis tik su šypsena vėl ta patį

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.