Pereiti prie turinio

Pakusa

Nariai
  • Pranešimai

    874
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Pakusa Pranešimai

  1. Pabandysiu ir aš įkišti savo trigrašį  :) Žiūrinėjau open'ų trasas,atrodo kad neteks jums ten tinginiauti, manau kad tai bus vienas iš ,,aštresnių".. žiedų, gruntas, žvyras, dumblas (kurio kvapas daugeliui iš jūsų patinka) ,na ir aišku vanduo (namo visi grįšit , švariais, blizgančiais , pomidorais,  pažastis išsiplausit namuose  :( ) ,na ir aišku nemažai linksmų kalniukų, įkalnių , nuokalnių, keletą šimtų metrų teks prasukti ir miške, labai jau tokia linksma laukymė matosi  :( , nepamaišytų inkarai, prailgintojai,nors sakė visur stovės traktoriai..

    P.S. Jei po šio trasos apibūdinimo orgai, dar įsileis mane į trasą pabandysiu daugiau apšviesti :( 

  2. "malonu" eilini karta.  pasikele traktoristai arba su uzmustais antrais pajerais parode savo intelekto lygi ir nurode kur eiti tiems kas paprasciausiai klausimus uzduoda ir domisi kas ju laukia ir koks renginio formatas.

    aciu uz rekomendacijas taip ir pasielgsime, palauksime mandagesniu kolegu kurie nesiuncia kur nereikia ir nesneka kaip niekam tike arogantai.

    p.s. buvo parasyta Turistai, as esu turisitas todel ir klausiu kas ju laukia. bet manau kad toliau testi nera prasmes, nes tuoj prisijungs daugiau kaimieciu kurie siulys mums asvaltais vazinetis

    Na tai galima i koki ir zvirkeliuka uzsukti,aisku jei nera labai,duobetas,neismustas duobemis.ir aplamai ko cia sokdini dabar visus? Gal sukurk tema ko noretu standartai,,bus daugiau minciu,nuomoniu,ziurek gal ir bus rasta  iseitis,tinkanti ir jums,,standartams ir orgams.

  3. jau ne taip ir ilgai beliko laukti   :cheer:

    Data jau persikels i rugpjuti tikrai,norisi kad butu tarpas nors pora savaiciu tarp renginiu.Liepos 16d.turetu buti etapas Kupiski,datos seniai ten suderintos,taip kad praleidus savo pastovia data(gegezes pirmas sestadienis)tenka derintis prie kitu,kada kur tarpas atsiras.

  4. Turiu mpI uz 1200 europietisku. Tech. Iki 2018 o poto gal ir galetu tapt vistide:)

     

    tech. reikalinga tik 2-3 menesiams,gali buti ir lengvoji auto.Cia gal daugiau aktualu tiems,kas nebeplanuoja varyti tech. apziuros.vis daugiau duociau nei svalke,ar srotas.

  5. tas prie modziunu pardavineja naudingasias iskasenas, tai biski skiriasi, nuo grunto kasant tvenkini, anksciau taip ir buvo, kaip kolega minejo ir tas kasejas, visas iskastas tvenkinio gruntas, turi likti tame paciame sklype, bet tai nereiskia, kad vtixaria negalima kazkiek sunkvezimiu persivezt i kita vieta:D

    Teko 25 aru tvenkinio zemes pervezti vtixaria ,iki siol pravaziuodamas prisimenu koks geras objektas buvo,kasi moka,vezi moka.

  6. o blyn, o as klausiau kasejo, sako negalima.. baudos.. kazkaip pagalvojau gal daugiau zmoniu paklausiu cia, tikrai susidure bus su siuo dalyku :)

    Man atrodo kad kasejas bus teisus,zemes turetu likti tame paciame sklipe,bent taip jau buvo iki 2012m.

  7. Kaip yra sake keli meistrai  ,,jei dirbi uz pinigus,kvadratus,tai medvasrciai,sautuvai.o jei statai sau tada vinis.,, .Daznai uzkliuna akis uz nutraukitu medvarsciu,o vini kad ir patrauke kazkiek,bet jis visviena laiko.Taip kad stuksenu pirtele vinimis,ir nesuku sau galvos  Ko nesugebu pats,samdau meistrus,kreivai labai jie ziuri i prasima max naudoti vinis,o ne kazkokius samariezus. ;)

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.