Pereiti prie turinio

kajus

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

kajus's Achievements

0

Reputacija

  1. matau HUnteris ir keli kiti isgart "PAGAUNA kampa" . o kiti toliau kovokit uz hitleri ar rusus aiskinkit apie dzipa ar pikapa :DD tuoj ateis aukletoja ir eisit kai kurie miegot :DDD labankt
  2. VAikai ... kai kurie is jusu as ne specas ... dzipas VISADA LIKS DZIPU !,O KOKS JO KEBULO TIPAS!!!! tai cia atskirA KALBA .. iR ka tu cia bandei pasireikst - labai protinga norejai pavaidint, ar paprasei akd kas padetu kazka protingo pasakyt ? pa:D DZIPAS tipo ne dzipas JEI PIKAPAS :DDD sakau VAIKAI !!
  3. net kas antra pasisakyma skaitydams ir tarp eiluciu .. juokiuos iki asaru .. :DDD , KODEL ??? kiek jums 15 14 metu ??) savo teisybes irodineja . apie karus sneka :DD ... nu nx.. , AXUJENAS dzipas! buciau dar HITLERIO SVASTIKA IVARES! , kas kaip nori tas taip daro! Imeta DZIPO FOTO ir SNEKA APIE KARA!! ..
  4. PRIE ko cia Turiu ar neturiu VAIKU ? ka cia labai "Gudriai" norejai PASAKYT ? KAI RINKOSI ViSI DZIPAI TAVES NEBUVO .. PASneket cia visi DRASUS puse nieko nesupranta ka raso .. ir tuo labaiu net neatvaziuoja iki GARLIAVOS , Jei nieko neraukait verciau stebekit is sono o ne komentuokit BELEKA , ar cia jums TIPo Svarbu pasisakyt .. ! ?
  5. ... GIRTAS GAL TU ?? TUrbut cia tau vieninteliam USAS sumokejo kad nesamones rasytum , kam tu sneki beleka ??? ar bent NORS VIENU PIRSTU LiETES UZKULISIUS ZURNALISTIKOS ??
  6. JEI ETERI LAIDA NEPASIRODO NIEKS honoraru nemoka - nesnekek pievas !
  7. neturit jus ka veikt, KAD POEMAS RASOT!!??? eikit SAIBAS KALT ... - ROBOTUKU ARMIJA :DDD
  8. NESKAITAU KOKIAS jus CIA NESAMONES RASOT>> randat palyginimu " MATRICA" "GRoBUONIS " "TERMINATORIUS " pacioj pradzioj gal ir nebuvo aisku kas kodel uz ka ??!!! O KA DABAR VISKAS AISKU ! JEI NE ZINIASKLAIDA - ZMONES taip nieko ir nesuzinotu !!! NUVAZIUOKIT bent 1 diena pas VENCKUS ir taps viskas aisku . kai su GIMInaiciais pasnekesit . o ne prie kompo PUT .! sekmes
  9. apie LInO pasisakymus del ziniasklaidos - girdejo, kad varpai skamba bet kurioj baznycioj ir kada nezino .
  10. 28 d KAUNE pakatuske Placiau PASIVAZINEJIMAI!

  11. o tai cainyke vandens uzsivirint neina? Uzpilk siurbli vandens pompa ir bandyk sukt jei padetu varikli ATGAIVINT CAINYKASSSS tai ju visi TURETU .. O DABAR ViRDULIai skirit tik vandeni sildyt.. ir tai elektriniai populeresniskriti
  12. variklis nesikuria dabar bet kokiu atveju kazka ziuresim manau. prie plius 1 atsils GRAziu KALedU !
  13. ir as prie tos apcios temos jungiuos. Jei neisleistas uzsalo . ka tuomet .. kaip geriau elgtis ? aciu .
  14. ?? aciu uz info kas siuntet , artimiausiu laiku susisieksiu su kazkuriuo .
  15. REIKALINGAS VARIKLIO MEISTRAS 87m PAtrulis 3.3TD atlikti PILNA KAPITALINI VARIKLIO REMONTA nr i az .a ciu Veiksmas KAUNE .
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.