Pereiti prie turinio

egi2x

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

egi2x's Achievements

0

Reputacija

  1. http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/gmc-kita/id-1253339?qt=
  2. egi2x

    jeep 1999 4,7

    ir tuo paciu klausimas- kiek duju imtu 4.0 litru variklis? dar kart dekui
  3. egi2x

    jeep 1999 4,7

    sveiki! norejau paklausti, kiek duju ima grand cherokee 1999 metu, 4,7 litro (cia tas naujesnis). dujos idetos su tiesioginiu ipurskimu. klausiu, nes kaip tik noriu toki pirkti, o ir siulo uz ikandama kaina... dekui
  4. o kaip motoras 4.6? p.s. coolmen, o kuo skiriasi amerikono ir europiecio 4.0 varikliai, kad tiek kuro sanaudos skiriasi? beje, tas 2,5 td motoras toks pat kaip bmw, ar ne? nes apie tuos bmw variklius girdejau, kad jie ne kokie.... bei ka jus galetumet patarti tie, kurie vazinejate su panasiais automobiliais?
  5. noriu isigyti Range Rover apie 1996 metu. Norejau paklausti, gal kas galetu pasakyti kokios pagrindines bedos kyla del jo, ar 33" ratai telpa be dideliu perdarymu. Bei kokia varikli galetumet rekomenduoti? Ar 2,5 dyzelinis variklis yra toks pat kaip senu metu BMW 2,5 TDS? Ar jo uztenka? Jei butu benziniai varikliai, kuris koki apetita turi? butu naudojamas vazineti po miesta, kartais, bet labai retai isvaziuojama i miska pavazinet, ar i kokias varzybeles turizma. Dekui uz informacija :roll:
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.