Pereiti prie turinio

saniok

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

saniok Pranešimai

  1. Zodziu vakar bandziau pasikeisti galini reduktoriu i blokuota. Ir gavosi taip kad netinka, perdavimo skaicius yra per pus mazesnis, zodziu blokuotas reduktorius butu dvigubai letesnis. taigi kad ji pasistatyti, reikia keisti ir priekini reduktoriu ir dar diffa? Kas butent turi skirtis. o gal deze eina su kitu perdavimu? juk pajerikai su blokuotu galiniu reduktorium nera per pus letesni. Ar sunkiai keiciasi diffas? :huh:

     

    Jei per daug reikalu tada reikes parduoti galini blokuota reduktoriu :(

    Tau gi rase visi kad reikia skaiciot, perdavimo skaiciu .O atgal ne paims, kur pirkai? Gal man tiks pasakik skaicius pasiziuresiu , kokia ten blokirote LSD?

  2. Na nuemiau as ta starteri viena varsta reikia isversaus, kita is apacios bet su galvute ir proilgint reikejo .Radau gedima ,ant jakorio viena plastina pokele ir subirejo siotki. Nezinau ar galima jo restaurot o gal kas parduoda kita , siulikit ivairiu variantu jai popigei gal ir kita starteri pirksiu 860418392 Tel.

    post-2087-12963146858999_thumb.jpg

    post-2087-12963147220253_thumb.jpg

  3. Sveiki ,pasmane irgi panasi situacija MP 2 kai pasuku rakta girdesi startere cik, cik . Pakroviau akuma ir vistek nesuka starterio .Patarkit kaip nuimt starterio ten matosi 2 varstai bet preejimo prie ju tai ne labai, gal koke raktai hitri reikia,patarkit ar galima jo nuimt isversaus aciu.

  4. MPI 87m.2.5TD itariu kad vel truko galva,nezinau ar remontuot sena ar ieskot kitos,o gal keist visa matora.Pasiulikit kas ka turit,o as galvosiu ka daryt.

    Sveikas , man irgi semet buvo tokia problema, nusprendziau remantot .Galvos virinimas , slifavimas 700Lt.''paeme pagal maksimuma nes truko per visa galva ,cia man teip sake , virino Alytuja''.+ Pakeite du dirzialius 160 Lt , + itimpimo guoli viena 40Lt,tarpine80Lt irtosol 20Lt+darbas 400 Lt .Isejo 1400 Lt taip kad galvok ir skaicok pats, kaip tau geriau.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.