Pereiti prie turinio

CHAMAS

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas CHAMAS turinys

  1. Sitaip negali buti Pas Meri ir as emiau ir puikiausi hubai.Pasitikrink ar vietoj ant pusasio fiksavimo ziedai ir ar neikrito i huba koks nors s... ar pries dedamas sutepei/
  2. Nors vakar ir girdėjosi replika kad tokie pasivažinėjimai tik piemenims.Bet kiekvienas renkasi pagal savo norus ir nuotaiką.Mums buvo smagu praleisti laiką kartu su bendraminčiais už ką ir dėkingi Meriui ir dalyvavusiems ekipažams.Trasa šauni, džiaugiamės iškyla.
  3. neatnaujino savo būsenos

  4. Jeigu toks oras kaip vakar tai nereikia ir skandinimo.Kaimo keliukuose kur prieš 2 savaites skraidžiojau su vėjeliu vakar reikėjo abiejų tiltų ir blokiruotės.Sminga kiaurai ir šoka kaip saigakas.
  5. Dėkui chebra už patarimą ir manualą šeštadienį bandysiu tvarkytis.
  6. Patrol GR 2,8TD kaip lengviausiai patikrint nenuėmus apatinio škivo ar neprašokes per pora dantuku paskirstymo dirželis .Praeita žiema taip pat buvo griebdavo variklis bet neužsivesdavo bet tada buvo ant diržo likusios mietkės tai lengva buvo nustatyt .Matėsi kad ant siurblio peršokes per 3 dantis.Dabar diržas nusitrynes ir jopkiu metkiu nėra.Gal kas turit minčių kad dar nekeist diržo nes jo būklė gera praėjes tik apie 8000km.Ačiu.
  7. Stebėk laiku temperatūrą ir aušinimo skysčio lygį.O šiaip laiko ir žvakės.Aišku norėtusi špižinės galvos kaip senam NP.Gan patvarus džipas.Sekmės įsigyjant.
  8. Tik issyk nusipirk sportinius gal tilto sailenblokus nes su 35 originalu nespesi keist Turejau toki malonuma..
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.