Pereiti prie turinio

villis44

Nariai
  • Pranešimai

    42
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

villis44 Pranešimai

  1. Num matot, kadangi savo arkliuka kinkau tik savzaitgaliais kaimi...ti be penktadienio vakaro neprikisiu nagu...bet sita sindroma pastebejau pakeites kuro filtra, ir prasineses per "fiskes" prie interkulierio prikabintas...tai viliuosi ir tikiuosi, kad tai bus kuro siurblio valdimo problemos... :wink: :pirat:

  2. Taigi...

    Vel klausiu senu vilku nuomones...

    Persirinkau motoriuka MP I, virinau galva motoro! Dabar tokia problema! Saltas motoras dirba kaip ir anksciau, bet kai pavaziuoju, uzsyla, uzgesinu, ir po kiek laiko 5 - 15 min. vedu, tai labai negraziai motoras dirba, keleta sekundziu, ir tokie balzgani, bent jau mano akiai dumai virsta...o jai motoras atausta iki oro temp. tai viskas ciki briki... toks efektas pastebimas tik kai pastovi ir vedu silta motora...

    Tepalas grazus ir norma...antifrizo nepucia lauk...bet vistiek manau, kad teks vel lupti galva i zeme...

    Taigi laukiu jusu nuomoniu/patirties...pasidalinkit! :?:

  3. Joa...elementarus fizikos desnis....

    as apie ratus tu apie batus...

    Is kur gaut tiek sroves..? Generatorius ~50A Akumas tiesa paskius nzn kiek...bet manau, kad tikrai neturi 400 A...

    Ti va klausimas...? Jai jau tiek sroves reikia is kur jos gaut..?

  4. Sveiki!

    Butu smagu kokio galingumo gerves reikia MP I ilgam...lengvam offroad...medziokle ir siaip kartais per bala pravaziuot...patarkit, bo tai zalias esu tame reikale...mastau investuot apie 2000 lt.

    Siaip tai visis pardavejai kalba, kad tik kuo galingesne...num aisq, jie tuom suinteresuoti...kuo brangesne preke parduoti...

    Ir kaip tvirtinat..? Maciau cia kai kurie forumieciai graziai po bamperiu pasikise...gal galetumete keleta nuotrauku ideti, ar brezinuku...ir kokios lenda po bamperiu, kad nereiktu isorei kabint visos! ACIU! :wink: icon_exclaim.gif:?: :idea:

  5. icon_exclaim.gif :roll: Num ti ka...

    Nuvezu galva tikrint...num ir ziuret ka toliau siulys...patikrina...trukus...siulo virint uz 400-450 lt, nes tipo ten ziauriai trukus, ir labai sunku prieit...nu ir t.t...as blyn susimeciau, sakau laukiam, gal ka rasiu...snektelejau su vienu su kitu zmogeliu ir nusprendziau, kad bandom virint...idomu ar is tikro taip viskas prastai kaip aiskino...pasiimu galva ir vaziuoju pas kitus "svarscikus"...patikrina dar karta, kad pagal save zinot...suvirina...pritrina nuslifuoja...sumku 170 lietuvisku ir bandau det ant savo senuko ir ziuresiu kiek ilgai vaziuosiu!

    Ti va...labai jau nepatikima pasitiket dabar tais meistrais...nori pasipelnyt...gi pats i ta galva neilysi...taip ir mulkina... :idea:

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.