Pereiti prie turinio

black

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

black's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, Susiduriau su problema - apvoge mano Pajero, pavoge priekinio bamperio, keleivio puses "moldinga" (andekla, praplatinima). Rasti niekur nepavyksta, todel bandau spresti sia problema bamperio keitimu. Kilo klausimas: Gal kas zinote ar yra tvirtinimo skirtumas tarp 2000-2003 ir 2003-2006 modelio bamperiu? Jei skiriasi - tai kuo? {prisegu apie ka kalbu} Aciu.
  2. Beda isspresta: Pakeistas solenoidinis voztuvas, priekinio tilto daviklis. Kogero reziumuojant galima pasakyti , kad dazniausias sio gedimo klatininkas yra solenoidinis voztuvas.
  3. As aisku atsiprasau uz neisprusima, bet ta razdatke tai tas daiktas kur skirsto 2 ir 4 ratus? Jei taip tai ar tepalai nekartu su deze eina? Jei nekartu su deze tai kur pilti tuos tepalus - turiu omeny i razdatke Aciu
  4. Aisku , o kur tas solenoidinis voztuvas randasi automobilyje ir ar prijungus prie kompo matytusi sita klaida? aciu
  5. Sveiki, gal kas esat susidure su tokia problema: Vaziuojant autostrada kas mazdaug 60km pradeda mirkseti centrinio dif. blokavimo lempute. Sustojus ir isjungus varikli ir vel uzvedus , vel viskas ok. Kas cia gali buti? MP III 2001m 3.2DID AT.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.