Pereiti prie turinio

Zabas

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Zabas Pranešimai

  1. Sveiki kolegos, atsitiko tokia bėda, kad pradėjo skleisti garsus Jeep wj 4.7 1999 metų paskirstimo dėžės grandinė. Ką kolegos patartumėte, keisti visą paskirstymo dėžę (dėvėtą) ar tik grandinę (naują) ? Keičiant grandinę žvaigždės irgi keičiamos ? Dar girdėjau tokį burtą su dėžės patobulinimu įmontuojant šliaužiklius senai grandinei, realu ? Dėkoju už atsakymus.

  2. Manuoju atveju, kai parejo priekinio kardano galine granata, (kur prie paskyrstymo dezes (razdatkes)) buvo taip: kai gazuoju, girdisi tik neiprastas garsas, bet be jokiu kalimu ir traskejimu. O kai gaza atleidziu, traskedavo ir kalimai girdedavosi. Galbut kitiems kitokie pozymiai buvo. 

    Va va, pas mane lygiai tokie patys požymiai

  3. Sveiki, reikia pagalbos del vitaros priekinio tilto. nelaiko priekinio tilto obuolio virsutinis tvirtinimas truksta aliuminis korpusas ties tvirtinimo vieta. Gal kas gali ka nors patarti, kaip ji itvirtinti ? Ar del kokiu priezasciu si problema atsiranda.

    Dekoju uz atsakymus.

  4. trosiukas naujas ir perteptas, pedalas irgi lb puikiai vaiksto... tai ko gero reik vaziuoti kol sankaba is vis dings :D:unsure:

     

    Jei dings sankaba, tai turiu beveik nauja komplekta (3men. vazinetas) sankabos diskas su visu diskatorium ir isminamuoju, Tel. nr. 866222382

  5. To trojos-vilkas: Tas 2.5kg zuveliokas yra Placiakaktis (lot. Hypophthalmichthys) :wink:

    Turbut kokiam izuvintam tvenkini pagavai. Naudinga zuvis apzelusiose tvenkiniuose, nes valgo vandens augalus ( galima sakyti vandens karve) :D

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.