Pereiti prie turinio

vygiokas

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

vygiokas's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveikas, Eksplotuojasi sakyciau gerai ir tikrai del variklio bedu nera (aisku jei perkaitinsi tai ragai )) ). Taip megsta sis variklis greitumini vaziavima, jam ir 170km/h neriba.
  2. Tikiu kad taip gali buti, bet tada jis ir vestusi blogai. Ir dar tai galima sakyti pasidare staigiai, priezastis pirmiausia buvo kad suvazinejau i kauna su automobiline priekaba masinai vezti ir bako nera, bet taip maniau gal sunku buvo del to, bet dabar vienas vaziuoji uzmiesti tiktai asfaltu ir ryja nemaziau 20ltr.
  3. Statyk tu kaip nori bet jei metai buvo gerai valge 12-13ltr/100km, o pries pora savaiciu pradejo tiek imti tai kazkas tikrai negerai. Kaip jus manot? O ka pradeti nuo filtru jei filtrai uzsinese tai visai nevaziuos o ne ris neaisku kiek, dyzelis ne benzinas iskart ora siurbt kazkur prades jei kuro per mazas padavimas. pries tai turejau ir su 2.5 varikliu tai sito gali nelyginti su 3.1 nei trauka nei kuro sanaudom.
  4. Tai va ir patarkit kas gali buti, nes niekur nevarva. Uzpiliau pilna baka pravaziavau 150km.uzmiestyje. Rodo tik puse bako.
  5. Del JEEP GRAND CHEROKEE 3.1TD kuro sanaudu, kompas rodo kad vidurkis kaip ir normalus 12-13 ltr/100 km, bet realiai 100 km. nemaziau 20 ltr. Patarkit kas gali buti, gal kas esate susidure su tuo? Aciu
  6. Gal kas turit manuala na ir taip domintu atsiliepimai Kur daliu galima be VEHO uzsisakyti. Aciu
  7. Jei keturkampis galas tai maciau "agro tiekimas" toks yra tik uz oro uosto nusukimo ir atrodo 200lt kaina buvo jei gerai pamenu.
  8. Sveiki, turiu Jeep Grand Cherokee 3,1Td. 1999m. automatas. Noreciau suzinoti kaip tikrinti greiciu dezeje tepalo lygi ir kokios markes tepalas pilasi i deze?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.