Pereiti prie turinio

alienius

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    Šiauliai

alienius's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, gal kas patarsit kokį meistriuką kuris remontuotų FM galinį tiltą. Įtariu, kad LSD pradėjo linkti, nes po važiavimo atgal pradėjus važiuoti į priekį atsiranda trumpalaikiai traškiasiai braskiasiai pabildėjimai po to nutyla ir vėl lyg ir nieko. Taip pat gal patartumėt ar verta tą LSD remontuoti, kiek esu girdėjąs iš galinio tilto išimamos LSD plokėtelės ir tiek. Gal kam teko apturėti panašių reikaliukų ar tai brangus malonumas.
  2. dėkoju visiem už patarimus : kaladėles pertikrinau, kryžmes patikrinau nuėmęs viskas ok bet bildėjimas nedingo, teks kogero ale meistrų ieškoti.
  3. Na nuėjau į tepalų parduotuvę tai pamarse po savo kompa sako kad tiks, na klampumas 75 x 90 kitu raidžiu nepamenu
  4. Sveiki, reikalinga pagalba. FORD MAVERICK 69 M. VAŽIUOJANT LYGIU KELIU Į PRIEKĮ KARTAIS GALE ATSIRANDA DUSLUS DILDESYS, SUBILDA 2 - 3 KARTUS TAIP LYG KAS STRIGTŲ, PO TO VAŽIUOJI KAIP NIEKUR NIEKO, BŪNA KAD NEBILDA. Pakeičiau galinio tilto tepalą, senam tepale jokiu papildomų drožlių nebuvo, pajudinau rankomis kardaną, na bent jau rankomis niekas nekliba. Toks ytarimas, kad bildesys atsiranda po važiavimo atbuline eiga, bildesys pradėjus važiuoti į priekį atsiranda ne iš karto, o nuvažiavus kartais apie 200 m ar net 1 km. tuo bildesiai tuo kartu ir baigiasi. Tikiuosi, kad yra specų gal ką patarsit. Dėkoju iš anksto už patarimus.
  5. dėkui už patarimus, mielai restauruočiau jei būtų ką, bet kai pirkau troso visai nebuvo, o kai atejo laikas tech. apžiūrai tai ..... Tas iš kurio pirkau minėjo, kad buvo domėjasis, lyg tai naujo kaina apie 400 lt., jei kas pasiūlytų už 100 lt mielai paimčiau. Bet vis dėlto gal nuo ko nors galima pritaikyti
  6. Sveiki, gal kas gali patarti kaip ir kokį rankinio stabdžio trosą galima pritaikyti OF SPORT dėkui iš anksto už patarimus.
  7. sveiki, kadangi esu exnivistas žalias su OF tai vis iškyla klausimukų, kadangi mano OF viena priekinė pusė per kokį 5 - 8 cm aukštesnė už kitą ir važiuojant girdisi kažkoks girgždėjimas (per nelygumus) tai tipo specialistai sako, kad gali būti sukeltas ar tai suveržtas vienos pusės torcionas, tai klausimėlis sekantis kaip tie torcionai reguliuojami, po apačia matau vieną 6 -kampį varžtą ir šalia angą lyg ir skirtą įkišti specialiam raktui su smulkiais kardaniniais dantimis. Aciu senbuviams ar siaip nusimanantiems už patarimus.
  8. Sveiki, esu kaip ir naujokas tad būtų malonu, kad kas patartumėte dėl 2,0 OF SPORT lingių ir granatų. Ar tinka 2,0 SPORTUI lingės nuo 4 - udurės, tas pats klausimėlis ir apie priekio granatas. Taip pat girdėjau, kad turėtų tikti lingės nuo ISUZU TR ar tiesa? Dėkui
  9. jo jo būtų įdomu, dėl to land rover, kiek esu girdėjas tai land rover dalys vienos is tu brangesniu, jei taip tai prasom su pvz...
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.