Pereiti prie turinio

G3d4z

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

G3d4z Pranešimai

  1. Po ilgu ieskojimu noreciau pasidalint patirtimi :pakeite ABS dvikli,ABS valdymo bloka, praskambino visas grandines ir galutiniam rezultate neveikianti lempute galiniam zibinte....:-)

     

    Pala pala... Tai tipo dėl neveikiančios lemputės galiniam žibintė ir neveikė ABS??? :blink:/>

  2. Taigi pamatavau kiek laiko dirba relė. Tai rezultatai tokie: įjungus degimą žvakes kaitina ~5-6s poto atsijungia, užvedus variklį vėl pradeda kaitinti ir relė atsijungia po 2-3min. Vienam forume radau info, kad relė atsijungia po užvedimo praėjus 180s arba kai aušinimo skystis pasiekia 60C temperatūrą. Tai vat klausimas ar tikrai taip turi būti?

  3. Nenorėjau kurti naujos temos, bet gal kas apie žvakes pasakys 2,8 motorui. Prieš kelis mėn perdegė 2 pakaitinmo žvakės, galvoju pataupysiu ir nupirkau tik 2 ( nors pardavėjas siulė keist visas 4 vienodas iškart ). Po kelių sav. vėl 2 perdegė ( aišku tos naujosios ), na galvoju paklausysiu pardavėjo ir nusuksiu visas 4 vienodas naujas. Susukau... Pasidžiaugiau netgi apie 1 mėn, vėl 2 perdegė.. Kur ieškot gedimo? Nes manau, kad čia jau nebe žvakėse bėda..

  4. O šlangutes bandei tikrint? Gal kur biški prakiurus ir vakuumo neužtenka. Po priekiniu tiltu yra toks vakuuminis grybas, ten patikrink šlangutes, nes kaip minėjai tepalo jose buvo, to neturėtu tikrai būti.

  5. Per šrotus perskambink, tikrai rasi. Tikrint ten neapsimoka, nes jis dvigubas yra, neardysi gi iš kito poto. Man ta pati bėda buvo, pakeičiau ir viskas ok. Mokejau 40-50lt kažkur.

  6. Gali buti kad neatsijungia razdatke. Pas mane ta pati problema yra. Kalti skirtingi ratai. Jei ant asfalto ijungi 4h ir truputi pavaziuoji, ijugnus atgal 2h, skydelije priekiniai ratai mirksi, ir tai del to, kad razdatke neatsijungia, priekiniai ratai lieka pajungti. O kad atsijungtu, reikia ijungti atbulini begi, ir pavaziuoti ten gal 10 metru, gal dar maziau, ir tada issijungia, ir priekiniai ratai nebemirksi. Del to dabar 4h niekada nenaudojamas ;/ nebent ziema, kai iseina graziai isjungti ant sniego.

     

    Pasitikslinimui klausimėlis. O mirksintys priekiniai ratai kartais rodo ne kad hub'ai neatsijungę? Ar, kad aplamai priekinis tiltas dar neatjungtas?

  7. Bandau išsirinkti MP II ilgąjį, bet kolkas nelebai sekasi, peržiūrėti 4 variantai, bet visų rėmai supuvę. Dabar toks klausimas iškilo, ar tuos rėmus imanoma kaip nors sutvarkyti, pervirinti ar pan. ( jeigu auto atiduoda už mažesnę kainą), ir kiek toks malonumas preliminariai kainuot galėtų. Ar geriau net nežiūrėti į tuos puvėkus ir ieškoti normalaus?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.