Pereiti prie turinio

Tukidze

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    4x4 Siauliai

Tukidze's Achievements

0

Reputacija

  1. Kodel naivuolis? Kad pinigelio reikes ikist pats zinau, teko vaziuot tr3, puikiai viska isivaizduoju, kiek kas kainuoja, kiek laiko atima ir t.t. Ne i ladoga ruosiuos vaziuot Tr3 vaziuodavau savo malonumui, ne prizines vietas medziojau, nors kaip sakoma blogas tas kareivis, kuris nenori tapti generolu Siaip Runnerio nenoreciau nurasyt, pravazumu nesiskundziu. 8)
  2. Galvoju runneriuka min pergamint, t.y. pakelt, lankai, gerves, padangos ir i tr2
  3. Supratau.Ko reikia ieskot ir kaip atliekamas toks darbas. Manau, kad l.reikalingas dalykas dif.blokavimas. Ar ji idejus, galima isjungti. Ar daroma tik satelitu virinimu?
  4. Sveiki! Turiu klausimeli. 4runneriui ijungus 4H ar 4L turetu blokuotis ratai, tiltai varo abu, taciau diferencialo neblokuoja. Kas galetu but?Transmisija ADD
  5. Sveiki, labai reikj 3.0l benz. subj. Po variklio remonto niekaip neatpaistau kas kur turi jungtis. :oops:
  6. Sveiki. Atgrubnagiai meistrai keite tarpines po galvom, po sito remonto "dingo" priekinis tiltas, t.y. neisijungia. Gal kas turi minciu, kas galejo nutikt? Gal kokie vakumai sumaisyti? Neteko susidurt su tokiom problemom, taip, kad neturiu jokiu minciu. HELP
  7. Velnia, tadom reik ieskot kam reikia bf-goodrich 35"apynauju padangu, keisciau i 33". Tiesa, dar klausimelis, kebula keli dedamas tarp remo ir jo aukstesnes pagalves, o kaip kelt vaziuokle?
  8. Sveiki! Nupirkau 90m runneri,3.0benz noreciau uzmaut 35 ratukus. Gal galetumet pasidalinti info kaip geriau,paprasciau,kiek cm kilstelt auto? Bus pirmas masinas kuri bandysiu pakelt pats Dekingas uz info. P.S. tam paciam runneriui ieskau oro srauto matuokles, ir 94m runneriui 3.0dyz.mech.gr.dezes.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.