Pereiti prie turinio

tomastaurag

Nariai
  • Pranešimai

    168
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

tomastaurag Pranešimai

  1. I tokia, kad UAZ su visom imanomom blokiruotem ir org, dyzeliu ne visur kisa savo nosi nors yra netaupoma. Norisi toliau uz UAZ vaziuoti. Medziokles sezono uzdarymas rytoi, tai bus laiko projektui iki naujo sezono... :rolleyes:

     

    Zuikis tikrai toliau nuvaziuos uz UAZ standarta, o jei truks, uzvirinsi galini reduktoriu jei nedaug asfalto vaziuoji.

  2. sutalpinti gali ir 34, bet siaip 33MT yra max. kas virs jau labai didele rizika pusasiams, granatoms, siaip jei ir po miesta vaziuojant manau 31 butu viduriukas, o jei daugiau y pelke tai ir tai dar ziurint kokios padangos jei BFG tai as pats su 33x12.5 varineju ir laiko, o vazinejau su simexais tai jau lauzo granatas,(aisku as megstu paspaust :blush: )

    Siulau rinktis 31-32MT

     

     

    Neisivaizduoju kaip galima samui uzdet daugiau kaip 31 (siti ir tai tik su rastafkem, nes linges siekia susukus vaira) o didesni tik tiltus apvertus

  3. Pas mane suvirintas, jei planuoji daug asfalnu vazinet nevirink geriau, nes didele apkrova guoliams ir t.t. suvirinus i kalna galesi vaziuoti tik statmenai, nes kai prasuka rata visada galas paslysta ir atsistoja statmenai, bet aisku lipa super.

    Kitas dalykas kai suvirintas dif reikalauja daugiau variklio galios, juk ne du ratus sukt o tris reikia iskart.

     

    O Patruliu tampymas Samui labai nesveika as linges sulauziau...

     

    zuikis ir taip nestovi ant kelio kaip pvz toyotos.. cia gi 'zuikis'

    del lengvumo, as savo kai pasveriau tai visai jis nelengvas su visa 'ekipiruote'- zapaske, 2gerves,2akumai,sandtrekai,hiliftas,keletas yrankiu,saugos lankai-tai svere 1450kg ostandartas raso ant doku ~950kg.

    teko patruli patampyt su 33 simexais ir tai galinis tiltas sulinko, o tai jei dar uzvirintas butu? (aisku tampymas tik per savo durna galva :) )

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.