Pereiti prie turinio

223rem

Nariai
  • Pranešimai

    63
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

223rem Pranešimai

  1. sveiki,

    vyriokai kokios nuomones apie cherokee-liberty 3,7motoriuka su automatine deze? kaip laiko? kokios pagrindines bedos?kuro sanaudos? ir ar isvis vertas demesio ar geriau 2,5crd , o gal cherokis su 4.0ltr motoru? renkuosi is tu trieju variantu , bus naudojamas 40proc asvalto ,kita dalis medzioklei?

    Siaip tik 3,7L ir imciau nes kolegos turi CRD su A/T ir butent medzioklei naudoja tai 12L saliaros reik(vairuoja pensininkai) ir ne lievos , pats domejaus tuo modeliu bet kadangi iki misko man vaziuot 80km minimum, ir dazniausiai vaziuojam keturiese tai pats supranti karabinai ir t.t. o  bagazineje vietos labai nedaug siam modelyje (vaziuojant i palaukimines medziokles) tai teko atsisakyti sio sumanymo.Bet pats kiek domejausi rusu forumuose tai mieste 16-18 benzo.

  2. Turėjau 2005 su triptroniku, ir trasoje kai reikdavo staigaus pagreitėjimo tik su juo ir dirbdavau, tikrai veiksminga, nes automatomato padėtyje kai dėdavau ant gazo ji pradėdavo baubt kaip skerdžiama o tik po to perjunkdavo pavarą. Ekonomijos atžvilgiu, kada būna ilgesnes įkalnės, triptroniko padėtyje ne taip greitai persijunge į žemesne pavarą o 3.5 benzo jėgos visai pakanka. Čia paskaičiau, kad pas jus duju ryja po 20 ar daugiau, tai aš tilpdavau į 17. Tiesa pas mane ant tiltu perjungimo buvo 2wdx4wdir4low.

     

    tai gal i 17 ltr tipdavai kad 5 pavaru tas automatas su tiptroniku?

  3. Dar kart aciu viseims uz tarpine :D

    Visi nerealus ir teisingi esate. Finalas yra toks- tiesiog jog nyvai sankabos nekeite! paliko sena stoka atleido... manau jog pirmasis keitimas mano rankose buvo ne itin teisingas, bet paziuresiu kiek dabar pasikeis ir kiek laikys.

    Valeo diskatorius, diskas ir SKF guolis kainavo 480Lt bet liko nepaliesti. dabar tiesiog, bet kuriuo atveju jungsiu paletintoja kuriuo tikrai nesinaudojau.

    O "tarpine" patikekit nesikeis B)

    Tiesiog, mano teorija buvo tokia, jog kartais jauciau,kad truksta jegos varikliui ir paletintojo ijungimas, man atrode jog dar sumazinu trauka(jega) ratams... ir nejungdavau jo...

     

    O jau cia gavau struskiu tiek, jog paletintoja, net namie su moterim, isijungciau, o jau masinai tai tai tikrai... :rolleyes:

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.