Pereiti prie turinio

VALDAS 2

Nariai
  • Pranešimai

    55
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

VALDAS 2 Pranešimai

  1. Kiek Lietuvoje teke dalyvauti "aukcijonuose" tai galiu pasakyt kad viskas buna sutarta is anksto,tiesa viename dalyvavau seimo automobiliai parsidavinejo,maciau tu paciu veidu bet jie taip nesisakojo kaip kitur.Gal pazintys menkesnes :rolleyes:/>

     

    Kiekviena imone savaip sprendzia kaip isivesti tvarka nuo perekupu...As labai daznai vedu aukcionus ir tam, kad dalyviai nesukeltu kainos iki debesu ir neatsisakytu pirkti, ivedziau labai paprasta dalyka - jei pirkejas laimejo kazkokia skelbiama pozicija, kvieciamas iskart susimoketi uzstata. Viskas, baigesi nesamoningi kainu kelimai ir paprastiem zmonem atsirado reali galimybe pirkti.

  2. Sveiki, visų klasių dalyvių rezultatai pirmame poste

     

    Visiems dar kartelį dėkui ir iki kitų susitikimų.

     

    AUTOKLUBAS "4X4 ŠVENČIONYS"

    Sveiki,

    o cia sestoje pozicijoje ar tik ne klaida del ratu skaiciaus?

     

    REZULTATAI

    OPEN

     

    1. Gabijus Kučinskas, Darius Rinokas, 8R, 5.44 val.

    2. Sigitas ir Eimas Gudaičiai, 6R, 4.05 val.

    3. Tomas Kirdeika, Jevgenij Kožemiakin, Ernest Griken, 6R, 4.34 val.

    4. Narūnas ir Rolandas Jonikavičiai, 5R, 5.09 val.

    5. Irmantas Palileika, Justinas Straviskis, 3R, 4.10 val.

    6. Irmantas Vitkauskas, Renata Purkinaitė, 2R, 1.46 val.

    7. Valdas Bogucevičius, Arūnas Baronas, 2R, 4.10 val.

    8. Vygantas ir Martynas Ališauskai, 2R, 4.14 val.

    9. Egidijus Misiūnas, Rolandas Juknevičius, 1R, 3.22 val.

    10.Manvydas Račinskas, Arnas Vosicis, 0R

  3. sveiki,

    kame saknys liberty 2,5dyz per variklio alsuokli i turbinos slange po truputuka paduoda tepala?tai atjungiau ta alsuokli nuo turbinos slangu ir nuvedziau po masinos dugnu kol issiryskinsiu kas ir is kur.

    Jei nedaug paduoda tepalo, tai normalu - nieko nedaryk.

  4. Riba perzenkta NEBUS :)/> o ant jos pabalansuoti tikrai idomu bus,reikes pasukti galva kaip geriau butu pravaziuoti,ivaziuoti,ar apvaziuoti.sukesni taskai sudeti netoli viens nuo kito,kad nesijaustumete vienisi. kolegas matysit netoliese,ar bent jau girdesit kad aplink jus vyksta veiksmas :)/>.Visi sunkesni taskai paskutinemis dienomis bus pakoreguoti taip kad nebutu uz ribos :D/>,aisku jei iki renginio ju nepakoreguos pati gamta.

    Hmm, kaip tada atrodo ziedas siuo metu?:)

  5. Dekui Meriui uz rengini - viskas puiku. Tik turiu pastebejimu del dalyviu kulturos - kai finise visi susirinko ant kalniuku prasidejo betvarke....visi vaziavo kas kaip ismane ir nusispjauti i laukiancius eileje...tas pats ir iveikus pakilima, masinos statomos praktiskai ant veziu ir neidomu kaip kitiem saugiai pakilti i kalno virsune....tikiuosi sekanciuose renginiuose tu ekipazu didesnio samoningumo....(atsiprasau Toyotos ekipazo kuriuos apibariau ant antro kalniuko virsunes:))

  6. Рекламный ролик завода ЗИЛ: 2150 год. Высшее качество. Современное оборудование. Диалог двух роботов:

    - Где ключ на 15?

    - Где-где? В ПиZде!

    Титры: "Мы сохраняем традиции нашей страны!"

  7. Ar vėl bus bandoma atskirti dvi klases? Ta prasme pernai buvo viskas ok, tik pagrindinė buza pasidarė toj vietoj, kur visi turėjo važiuot (prie starto). Bet kitaip, matyt, ir nesigauna, nes visur ten minkšta :P

     

    Koks paramos dydis?

    GYTMAN, NESIPARINK:) tu su savo zuikiu prasuokuosi ten visur..neveltui tiek laiko stebejai trasa ..:)

  8. Sveiki, gal kas turit standartini zuiki - reik padet praeiti TA. Reiketu pavaziuoti su manim kokiu 30 km nuo Vilniaus....

    Del atlygio susitarsim...:))

    Pasiulymai i PM arba tel. 8659 14373

  9. Na,as ir nesakau,kad Vikrus liuks servisas,tiesiog po dyzelserviso nuveziau pas juos ir jie padare.Paprasciausiai nelabai yra kur kreiptis,jei variklio mechaninius darbus dar yra talkaunu meistru kurie gerai daro,tai su kuro aparatura jau problema,kuro siurblio neperrinksi be stendo,o ir purkstukui sureguliuot reikia turet prispasoba.Dar vienas dalykas,kad pasiliuosavo daug talkovu specialistu,o i ju vieta atejo kreivarankiai.Tai pat yra dar toks dalykas,kad klientu yra labai daug ir jie paprasciausiai nespeja,o piniga nulupt nori,todel turi suktis greiciau,bet kencia kokybe.O yra ir taip,kad zinomiems,pastoviems klientams stengiasi gerai padaryt,nepavest,o atvaziavusiam is gatves kazkokiam zmurikui galima padaryt ir 'na atjabys' svarbu piniga paimt.Galit tiket,galit netiket ;)

     

    Visiskai sutinku su tavo nuomone

  10. Sveiki... biski nusivyles as dyzel servisu... nuvariau savaji patruli kad paziuretu degima, bei JAI reikia sureguliuotu... situacija tokia... pas juos pries nepilnus metus persirinkau siurbli ir patikrino forsunkes... GR'as leke kaip kulka ale vedimas kai kuriu kolegu nutariau pries salcius nuvaryti patikrinimui... ir ka gavau: uzkurus dingo dumai bet... patrulis nebevalina, juodi dumai persekioja mane bet kokoij situacijoje spaudi gaza /ne, px vistiek dumai, pradejo kalenti voztuvai... butent voztuvai o ne siurblys... ant salto vos davus gazo kala juodai... tai nuvariau antra karta... sakau vyrai blogai gerokai blogiau nei buvo... sugalvojo jie man zvake viena pakeisti (atseit negera)-pakeite, isarde forsunkes patikrino ale viskas ok... ... dabar mirksi pakaitinimo lempute... valina dar blogiau kalatojasi dar garsiau... (apkaltino oro filtra... ) idejau nauja oro filtra saliarkos filtra ir dar kart nuvariau... apkaltino siurbli... pasakius kad pries nepilnus metus perrinktas pas juos... jie tada numojo ranka ir graziuoj formoij pasiunte... kame ble reples... negi visu giriamas dyzel servisas tapo berankiu gauja... matoras kalatojasi dumai juodi virsta nx nervuoja...

     

    sorry uz emocijas bet siandie TA vos nepraspyre uz duminguma visa kita idealiai... taip kad su lipduku ir vel...

    Pritariu kolegai - buvom kartu nuvare savo Patrulius, man irgi neissprende sitos problemos, dumina kaip ir dumino + zymiai garsiau pradejo veikti variklis, priezastis nenustatyta... uz teisybes ir rezultatu ieskojima irgi buvau pasiustas grazioj formoj...rezultatas - 400 Lt ir absoliuto butelis :)

    Isties siulau visiems nekelti kojos daugiau i Dyzelservisa - prarasit pinigus, nervus ir negausite jokio rezultato...

  11. O taip samurajai visi taip kietai vazioja kad kiekviena maza duobute jauti taip kad ji puse metro gilio? :rolleyes:

    Na man irgi kratytis atsibodo - kita menesi sodinsiu savo zuiki ant spyruokliu...ziuresim kas gausis:)

  12. Parduosiu NP apatinį lanką "barzdą" , tinka nuo 1998 m. modelio. Užsidėjau gervę , tai man nebetinka .... kaina 200 LT.

    Tel 8 687 73701 , veiksmas Joniškyje

     

    Jei nesupyksit prisidesiu ir as:) turiu toki pati apatini lanka nuo senesnio GRo. Gal kam reik?

  13. supratau, reiks susimoketi :), tai kuzavas mano vaziuoja :D tik vat volai plentiniai...asfaltines padangos...daug stumti gali reikti :)

    na bandysiu susiorganizuoti ka nors, nes reikia arba padangu 16 all terainu kokiu arba 15 ikiniu disku, nes kazkokius skorpionus pusgyvius turiu.....

    ps dar reikia CB suinstaliuoti (kazkokia racija turiu, reikia antenos ir suderinti) ir GPS susitvarkyti ..nes dabar road'maps tik ...

    tai ...biski dar reikia litu :D ir laiko

     

    p.s. pasikaiciau juokas paeme..daug ka turiu bet viskas kazkaip dalimis :-]

    Na manau ne vienam tau taip yra:))) pas mane irgi visko pobiski...ir netgi pusantro dzipo...:)) tikiuosi iki pabrado ir antra susirinkti:)

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.