Pereiti prie turinio

Mjer

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Mjer Pranešimai

  1. Sveiki, planuoju dėtis papildomą generatorių (vw180a) į jeep zj 4l vietoj kondiškės. Ir turiu optimą yellow top 75ah kurį planuoju dėti į galą nes priekin manau neįkišiu. 

    Klausymas: gal kas kokių patarimų turi kas darėsi panašiai? Kaip reikalai jei akumas galan bus įdėtas? Ir ar nereik papildomų rėlių generui ar dar ko? 🤔

  2. Su turima diagnostika dežės klaidų neskanuoja. Dėl spaudimo sutinku, logiškas variantas. Šių dienų bėgį imsiu karterį ir žiūrėsiu kaip ten kas laikos, turiu įdėją, kad ta spyruoklė lūžus bus kur nuo spaudimo vaikšto, nežinau kaip tiksliai vadinas, bet turėtų reguliuot slėgio vožtuvą ta spyruoklė.

  3. Sveiki, 2001 wj 4l benzinas. Situacija, kad truko turputi tepalo, buvo dapilta, veliau dingo begiai, liko tik atbulinis, bet neuzilgo dingo ir jis... Kame gali but problema? diagnostika bus daroma pirmadieni.

  4. Sveiki. Pasidarė įdomu ar pas mane vieną taip durnai bėgius mėto, trečio bėgio neužlaiko, jei trasoj važiuoji 4tu ir biškį daugiau mygteli gazą tai meta iškart antrą ir šeip begėjantis iš antro trečiant meta ir galima sakyt iškarto ketvirtan, jokio užlaikymo.

  5. Sveiki. Biškį neįtemą. Bet gal patarsit ką nors. Ant dujų nėra traukos atitinkamos tik perjungus ant benzo atsiranda bet neilgam, tada perjungus ant dujų vėl atsiranda, bet vėl gi neilgam. Kolkas dar niekur nespėjau nuvaryt pažiūrėt. Tai tiesiog gal kokių minčių kas galėtų būt. Zj 4l

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.