Pereiti prie turinio

Mjer

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    utena

Paskutiniai lankytojai

523 profilio peržiūros

Mjer's Achievements

0

Reputacija

  1. Dėžė tikrai netiks, nes 2.5 eina ax5, o ant 4l ax15. Tinka nuo 2.5d dežė irgi ax15, bet ir razdatkės reikės, kardanų ilgius atsitaikyt.
  2. Pas mane dabar ant 2.8 stovi 4.2 deze. Bet desiu m57 tai manau atliks adapteris ar kas ten daryta, kad pritaikyta
  3. Itemptas gerai, naujas diržas. Kaip ir išsprendėm problemą, bet pasikartot gali vėl. O sutvarkėm, viską surinkom ir užvedus truputi atsukėm koloneles paduodamą varžtą ir nebestringa. Kiek ilgam neaišku.
  4. Sveiki. Užsikirtinėja vairo stiprintuvo siurblys, per pakatuškę ilgiau palaikius susuktą vairą užsikirto. Y60 2.8td Pakeičiau į kitą vėl tas pats, kas gali būt, kolonėlė?
  5. Pas mane 2.8 rd, dežė tik td42 su pto. Kiek domėjausi su starterio vieta perdarinėt reikia ar čia tik sapalionės? Kokia kaina perejimo būtų?
  6. Kad zd30 draugauja su m57 viskas aišku, kaio dėl td42 dežės? Įmanoma su ja suporuot m57?
  7. Kokias esat pritaikę ar kokios lengvai prisitaiko priekinės sedynės į y60 2durį?
  8. Sveiki, planuoju dėtis papildomą generatorių (vw180a) į jeep zj 4l vietoj kondiškės. Ir turiu optimą yellow top 75ah kurį planuoju dėti į galą nes priekin manau neįkišiu. Klausymas: gal kas kokių patarimų turi kas darėsi panašiai? Kaip reikalai jei akumas galan bus įdėtas? Ir ar nereik papildomų rėlių generui ar dar ko? 🤔
  9. Su turima diagnostika dežės klaidų neskanuoja. Dėl spaudimo sutinku, logiškas variantas. Šių dienų bėgį imsiu karterį ir žiūrėsiu kaip ten kas laikos, turiu įdėją, kad ta spyruoklė lūžus bus kur nuo spaudimo vaikšto, nežinau kaip tiksliai vadinas, bet turėtų reguliuot slėgio vožtuvą ta spyruoklė.
  10. Su tepalu nėra problemų, atf+4. Puslė pakeičiau, tas pats. Rėlė gera, saugiklis geras. Dar teoriją turiu, gal tcm plokštė ta sudegė ar kažkas panašaus su elektronika.
  11. Sveiki, 2001 wj 4l benzinas. Situacija, kad truko turputi tepalo, buvo dapilta, veliau dingo begiai, liko tik atbulinis, bet neuzilgo dingo ir jis... Kame gali but problema? diagnostika bus daroma pirmadieni.
  12. Mjer

    Jeep zj automatas

    Vienas iš variantų,reiks pabandyt. O spėju jei dežės apsukų daviklis butų nuėjęs tai išvis nemėtytų bėgių?
  13. Mjer

    Jeep zj automatas

    Sveiki. Pasidarė įdomu ar pas mane vieną taip durnai bėgius mėto, trečio bėgio neužlaiko, jei trasoj važiuoji 4tu ir biškį daugiau mygteli gazą tai meta iškart antrą ir šeip begėjantis iš antro trečiant meta ir galima sakyt iškarto ketvirtan, jokio užlaikymo.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.