Pereiti prie turinio

VytasG

Nariai
  • Pranešimai

    193
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

VytasG Pranešimai

  1. Vienu žodžiu yra taip, jei kalba pakrypo apie fūras.Tai nei jūs Klevai ar Wiswis ar kiti forumiečiai, kas iš to darbo duona valgo, galit iki pamėlynavimo aiškint tiems kurie nėra to darbo dirbę. Jiem vistiek yra pofik ir vistiek jei verkšlens, kad jei lenkdami 1 km/h kamščius sudaro ir t.t. ir t.p. O lestini nukrypimai greičiui yra tik nuo pakalnės ir tik 40 sekundžių.

  2. Visiškai nesunku pakeisti visą alyvą, pusė išbėga keičiant taip, kaip keičia servisuose - nuėmus karterį. Kad išleisti likusią dalį, reikia atjungti grįžtančią iš aušintuvo šlangelę prie greičių dėžės. Seka tokia: nuimame karterį (nuimant išbėgs alyva), nuimame filtrą, palaukiame, kol nuvarvės alyva, atjungiame grįžtamąją žarną nuo pavarų dėžės, kojine padangų pompa prapuciame grįžtamosios šlangos štucerį ant pavarų dėžės (išbėgs dar nemažai alyvos per dėžės apačią. (Dėmesio! Kompresoriumi nepūsti - didelis slėgis gali pažeisti solenoidų bloką! Su kojine pompa taip niekad neatsitiks) Tada vėl paliekame išvarvėti, kol varva pasiruošiame karterį - nuvalome senos tarpinės ar hermetiko likučius, tą patį padarome su pavarų dėžės plokštuma, prie kurios dedasi karteris. Užsitepame hermetiką ant karterio, dedame naują filtrą į vietą, nuriebaliname nuvalytą plokštumą ant pavarų dėžės ir dedame atgal karterį. Merkiame nuo dėžės atjungtos grįžtamosios šlangos galą į skaidrų bambalį. Užpilame šviežią alyvą į pavarų dėžę. Tada paprašome pagalbininko užvesti variklį, patys tuo tarpu stebime bambalį, į kurį įmerkta grįžtamoji žarnelė - pradžioje bėgs sena alyva (iš visų vietų, iš kurių negali išbėgti per karterį), kai tik pradės bėgti šviežia iš kart liepiame pagalbininkui gesinti variklį. ( tas momentas labai akivaizdus - kaip nukirsta baigiasi sena ir iškart matosi kaip pradeda bėgti naujai užpilta alyva). Papildome alyvą iki reikiamo lygio ir baigta - pakeista 99% alyvos, o ne 50%, kaip keičiant servise.

    Neužpyk už durna klausima. O ant kokios padėties pavarų ričiagas turi būti, ant "N" ar ant "P", ar šeip jokio skirtumo nėra?

  3. Na nezinau, mes buvom parsisiunte is vieno gamintojo tiek zj tiek xj , atlieta tikrai gerai, tik kad jie daro kai gauna uzsakyma, o siaip uzsideda be didesniu vargu tikrai.

    Kai vel noresiu det uzsisakinesiu , nes tikrai patiko..

    Teodorai, iš kur buvot parsisiunte, gal galit to gamintojo kontakta čia įdėti?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.