Pereiti prie turinio

EviLdas

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

EviLdas's Achievements

0

Reputacija

  1. Į Palangą norėjau, bet nesigavo.. Dėl pavažinėjimo, tai būtų įdomiau kokią savaitę pasimalt savo kasdieniu režimu (darbas, namai, prekybos centras, kaimas, kūdra ), kad sužinočiau, kaip tokia mašina eksploatuojasi. O penkiaminučio pasivažinėjimo metu ką tu ten pamatysi..
  2. Tai aš amavto.ru skaičiau apie igroko durango - jis ten rašė bendroj durangų temoj apie eksploataciją, remontus ir t.t. Šiaip tai tikrai būtų idomu kokią savaitėlę pasivažinėt su Durka ir su Dišenu savo standartiniais maršrutais ir palygint. TLC jau seniai visiems visiškai aiškus ir nieks man, čiainikui, nieko nepasakys?
  3. Nu tai sakykit ir apie durango, ir apie kitus - kas čia per laužymaisi? ) Gabaritai įspūdingi, tik čia tikrai ne dišinas
  4. Jei klausiau patarimo, vadinasi, ne dzin. Peržiūrėjau visus 5 puslapius: prasideda VW, baigiasi Fiat, Iveco, dar kažkuo neaiškiu. Niekur neradau man reikalingos info
  5. Nesupratau nuorodos. Aš klausiu apie visureigius, o tu mane nukreipinėji į temą apie busikus
  6. Expedition, Durango ir TLC mačiau, gal tik suburbano ne. Iš klausimo suprast, kad jie labai reti LT, ar kaip?
  7. Sveiki, Reikalingas visureigis didelei šeimai. Didžiąją dalį laiko praleis ant asfalto, bus važiuojama ir į tolimesnes keliones, bet yra kaimelis, yra sodas - žiemą būt gerai davažiuot be problemų. Be to, svarstomas ir variantas pagyvent kaime artimiausius kelis metus, taip kad blogi keliai gali tapti kasdienybe, o žiemą tektų ir buldozeriu padirbt. Šeimyna didelė, todėl norisi kažko didesnio. Biudžetas apie 20kLt. Pasiskaitinėjau amavto.ru forumą, tai jie rekomenduoja taip: - Ford Expedition I (patikimas, nebrangiai remontuojamas, komfortiškas ir talpus); Iš tos pačios serijos būtų Navigator I, bet jie brangiau prižiūrimi? Motoras 5,4. - Dodge Durango. Privalumai prieš Expedition: vikresnis, manevringesnis. Trūkumai - ne toks talpus ir brangesnės detalės. Be to, kokį variklį žiūrėt? Į biudžetą jau telpa ir pofeisliftiniai su 4,7. Ar geriau senas 5,2 arba 5,9? - Chevrolet Suburban. Čia jau būtų 6,5 dyzeliokas. Tankas, bet rusai sako, kad patikimas (jei ant 2500 bazės). Labai rajus tas dyzelis? Kaip su dalim? Na, iš japonų už tiek jau kažkiek žiūrisi koks nors TLC80 su 4,2 dyzeliu. Bet ar išeis rast neužmuštą? Patrulis kažkodėl nedžiugina.. Esminiai klausimai būtų tokie: kaip LT su paminėtų amerikonų eksploatacija, detalėm? Kur varyt patikrint Vilniuje, kad nenusipirkčiau katės maiše? Į benzinus tikrai būtų dedama duja, o va dyzeliui jau nedaug pribursi.. Ar labai rajus tas suburbano 6,5 ir TLC 4,2? Dėkui už patarimus.
  8. Sveiki, Spėju, kad Rexton'ui 2005 metų užšalo pneumatika. Prietaisų skydelyje jokie errorai nedega, bet priekis nepasijungia nei 4wd high, nei 4wd low režimuose. Kaip pačiam atburt? Varyt į kažkokį šiltą garažą, kad atitirptų? kas po to? Dėkui už patarimus.
  9. Reikia Apie Rexton 2,7 turbozyzelį. Ačiū.
  10. Už 10kEu jau geriau šitą parsivaryt: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... d=21119408
  11. Kas superinė? 10kEu už jį yra superinė kaina? Blem, čia kur porą nuotraukų amerikoniško daužtu galiniu kairiu kampu buvau metęs, tai jis už $6k maždaug išėjo.. Va, ta kaina, skaitau, būtų gera. Rida vos 60k mylių ir t.t. O šitas.. Kaina kaip kaina.
  12. Nu, ką.. Šito aukcione paimt nepavyko Bet kadangi šiandien važiavau į Vilnių, nusprendžiau apžiūrėt stovintį Autopark.lt: http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbima ... id=1599320 kažkaip buvau geros nuomonės apie parduodančią kontorą, nes teko girdėt, kad apžiūri savo siūlomas mašinas. Bet... Iš karto atkreipiau dėmesį, kad kažkaip kreivai nusileidęs (priekis pakilęs labiau, nei galas, o ir tai kairė pusė aukščiau už dešinę). Bandant užvest pasipylė visokie getriebe schaden'ai (neužsikūrė, nes akumas nudusęs).. Žodžiu, pardavėjo komentaras toks: mašina atimta iš lizingo neišsimokėjusio piliečio, tad už būklę neatsako. Nori - varyk tikrint ir derink kainą žemyn, o paskui pats remontuokis. Kažkaip manęs nesumotyvavo..
  13. Turiu dar vieną durną klausimą :oops: Pavažiavau su draugo Grand Cherokee ir.. vos neužsupo Buvo paaiškinta, kad nieko aš nesuprantu, visi džipai supasi ir t.t. ir pan. RR irgi supasi? Kažkaip labai nepatiko tas jausmas - net suabejojau, ar verta džipą pirkt jei jau taip
  14. Ką reiškia šitas kodas? Ačiū! :roll:
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.