Pereiti prie turinio

Jaroslavas2

Nariai
  • Pranešimai

    164
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Jaroslavas2 Pranešimai

  1. prieš 1 valandą, miroslavasr parašė:

    Daugiau info reikia. Kiek kartu bebandai, kaskart sekundei atsiranda ir dingsta?

    Cia kaip supratau, taip ir turi buti. Pasuki rakta, uzkelia spaudima, o jau kai vedi tada pastoviai turetu sukti. Bet as gal neteisus. As tiesiogiai nuo akumo uzmaitinau pompa, bet irgi nevalina, Paziurejau nuemes slanga nuo rail'o kaip teka, na tai iskart supratau, kad pompai kaput.. Dabar kadangi nauduoju dujas, metu lauk benzo baka. Statysiu 20ltr baka i bagazine, normalia pompa ir viska pagal fengshui, kad ir paprasta butu priziureti. Bet kad bako jau 3 savaite neatveza....

  2. Sveiki,

    na ka, iskilo kita su elektra susijusi problema. Is pradziu galvojau, kad kuro siurblis numire, bet pasirodo, nera maitininimo. O tiksliau, pasukus rakta, maitinimas atsiranda sekundei ir dingsta. Kiek ieskojau internete, tai nieko neradau. Buvo tik rekomentacijos ASD rele ir saugikli paziureti. Paziurejau, viskas lyg tvarkoje. ASD rele buvau pakeites TCM rele, o saugiklis neperdeges. Gal kas turite minciu?

  3. prieš 9 valandas, tunks parašė:

    tie svytuokliniai tai vaikam pazaist gali nupirkt, ir kainuoja kaip zaislai iki 10 eu :D

     

    Klysti. Viskas priklauso kas kam yra reikalinga. Kalbant apie chwastaviko apkrova, tau reikia max iki 10nm, nes kitaip nepamatysi apkrovos. O ko maziau Nm, tuo jie brangesni, Wurth 70eur yra kazkoks, neziurejau koks, bet sake kolega kad yra tam darbui. Su tuo kur rankena sukasi(rimtas tavo zodziais) aprovos nepamatuosi isvys. Jis gerai varztus uzsukineti. Bet irgi, jei paliksi su uzsukta spyruokle, jis labai greitai pievas prades rodyti, reikalingas bus kalibravimas. Su svytuokliniais viskas paprasta. Jei retai reikia, geriau tureti svytuoklini reikalingo diapazono, nei ta su rankena ir jis metus gules, kol tu uzsuksi du varztus ir toliau jis gules. Na bet cia mano subjektyvi nuomone :) 

  4. Prieš 8 minutes, aarwiss parašė:

    Nu jo,viso komplekto 555😁😁😁😁 i Narvija 3 guoliai 80euru, ivore istekin uz 15euru, va tik šaibu iš kur gaut ir kas užsiims sureguluot😁😁😁 arba uz 150-200 visa tilta ieskot ir tikėtis kad bus nekaukiantis

    Ka reiskia istekind ivore? Kazkokio ilgio vamzdi duos? galima ir taip, bet tada reikia reguliavimo saibu, kad padaryti tinkama preload. Crush sleeve eliminator kit paziurek.

  5. Jei pornografija uzsimineti, tai nafig isvis ja tiesint, palieki kokia yra ir tiek. Jos paskirtis padaryti apkrovima ant guolio. Tai yra gan tikslus skaiciai, kurios uzverziant flanso varzta turi gauti(reikes svytuoklinio dinamometrinio rakto). Ar tau pavyks jos gauti ir ar jis laikys ta apkrova, cia loterija. Nes buna, kad ir siaip su laiku reikia paverzti flanso varzta, nes dingsta ta apkrova, o cia dar pora kartu panauduojus.... Na kaip nori, as nemanau, kad del 40 euru verta nesamonemis uzsimti. Arba darai normaliai arba nedarai isvys, paimi is sroto visa tilta ir drozi toliau.

  6. prieš 9 valandas, DxD parašė:

    O kokia pasta naudojai, žymėjimui?

    Tokia kokia buvo rem komplekte. Pirkau is https://eastcoastgearsupply.com/i-126970-dana-30-tj-wj-master-install-kit.html

    Aisku plius irankius nusipirkau, du mikrometus(viena kaip pirstas eigai matuoti, kita reguliavimo sajbu stori), svytuoklini dinamometrini rakta. Pasiemiau dar set up bearings(pasiemiau visus 4, bet idejo tik carrier bearingsus), jie visai nereikalingi buvo, nes reguliavimo sajbos cia dedasi is isores, o ne po guoliais.

    Pritruko man reguliavimo sajbu iki idealo, nes tilte buvo tik po viena saiba is kiekvienos puses, tai komplekte esanciu neuzteko. Padariau, taip kad labai mazas liuftas isejo, snt minimumo. Tai kad geriau uzsakyk sau daugiau reguliavimo sajbu.

     

    Viskas gan paprasta, jokios aukstosios matematikos. Tiesiog biski kruopstumo. O ar 0.1m ar 0.1cm ar 0.1mm ar 0.001 inch jokio skirtumo, skaiciai yra skaiciai, jei turi kuo jos pasimatuot.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.