Pereiti prie turinio

mmarekass

Nariai
  • Pranešimai

    61
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

mmarekass Pranešimai

  1. Ačiū chebra už pagalbą, pagarba Jums kad padedate patarimais tokiems dar žaliems kaip aš technikoje. Tikrai pasirodo spynelė nusprogus tad darau tiesioginį starterio valdymą bus dar rimtesnis Jeep su knopke užvedimas 😁 Ir bandysiu ieškoti naujos spynelės, o gal labiau patiks su knopke kas čia žino 😁 Rolandai Jūs kaip Alytiškis kurioj pardėj patartumėte ieškoti spynelės?

  2. Pas mane rankos ne is subines isauge dejau ir uzsidejau ta snorkeli ir dasivedziau viska kaip priklauso. Tik toks pastebejimas kad darosi normalus dalykas pas mus nupirkus nauja daikta ir kur teigiama kad jis idieliai turi tikti toli grazu taip nera.

  3. Hilux snorkeli as uzdejau ant savojo XJ dyzelio, buciau zinojas kad jo toks tikimas tikrai buciau nepirkes ir nedejas. Lenku e parduotuves fotke padaryta geru kampu ir Hilux snorkelis atrode kad tobulai gula prie XJ stoikes, bet deja realybeje yra kitaip. Dar pakankamai reikalu yra su davedimu iki oro filtro. Pries pirkdamas si snorkeli klausiau forumieciu kaip tinka, bet atsakymo nesulaukiau tad surizikavau ir nusipirkau, bet nusivyliau.

  4. Grazus buferiukas gavosi pas tamsta. Kokio storio naudojai skarda buferio gamybai? As baigiu gamintis XJ-otui slenkscius, o toliau planuose priekinio buferio gamyba, tad pradedu dometis kaip kas.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.