Pereiti prie turinio

aspirinas

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

aspirinas's Achievements

0

Reputacija

  1. Nepykstu, tiesiog kaina nusistaciau tokia kokia ji yra, galbut niekas nepirks ir parduosiu uz 5000, bet dabar pradine kaina yra tokia. Mazumele kosmosas kaina? ant kiek kosmosas ant 1000eur? deretis visi dar priprate kaip litais buvo t.y. tukstanciais, manau kam idomu bus atvaziuos paziures, patikrins ir pasideres. Adekvacios derybos visada imanomos. Dujos perdarytos, ankstesnio seimininko buvo bakas didelis ir uzpylimas bamperyje, idejo nauja 70l baka ir uzpylima perdare prie benzo, darbus atliko vilniuje.
  2. nu matai jejgu tu juodarankis ir tau patinka vaiksciot tepaluotam ir purvinam tai viskas ok, as verciau ta laika skirsiu kitiem dalykam ir sumokesiu savo darba ismananciam specialistui.
  3. taip turiu, bet parduodu nes realiai nera laiko vazinetis, o viskas buvo taip, kad draugas praveze, patiko, paravaziavau pats dar labiau patiko, nusipirkau dzipa, pilnai sutvarkiau trukumus, uzdejau gerve, bushwakerius ir t.t. ir parduodu, nes per 2 menesius 2 kartus isvaziavau, nu nematau prasmes laikyti masinos nenaudojamos, o kaina yra zenkliai mazesne negu kainavo viska padaryt, taip pats nieko nedariau, dare meistrai, del sanaudu tai pats autopliusas tokias irase (nepastebejau).
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.