Pereiti prie turinio

Taren

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Taren turinys

  1. Laba,dazna problema manau pas daugeli su zvakiu pakaitinimu,idomu butu suzinot kas kaip perdares sistema,rusu forume skaiciau,kad padaro per 2golfo pakaitinimo relia ir vedasi be problemu ir baltas dumas dingsta,lengvesnis budas kaitint per papildoma mygtuka.Gal kas labiau nusimanantis elektronikoi galetu aprasyt darbu eiga su golfo rele?Nes info yra tik senesnio modelio patruliui.Domina ir kokiu ten principu kaitint su mygtuku.Domina bet kokia info,nes nusprogo abi reles ir noreciau perdaryt pakaitinima kelianti maziau problemu.Dekui
  2. as i dviduri isidejau pusiau odini nuo mitsubishi pajero 2004 metu,virint moki tai persidaryt sugebesi,su galine sedyne tikrai darbo bus,nieko nepadaromo nera,bet tavo vietoi neprasideciau,nes su kekviena sedyne kol dejau pasigailejau simta kartu kad tuom uzsiemiau.
  3. Padangos dar yra,siulom sedynes jeigu turit
  4. sveikas,160€ jei sudomintu parasysiu tel nr
  5. padangu likutis 8-9mm domintu keitimas i odini dvidurio patrol y61 salona,reikalingos tik sedynes.Vilnius
  6. Taip,butinai prasivalysiu,nezine kas ten darosi.Na prasilekiau dar kart ir problema gryzo,dabar kol variklis saltas tai ir dusta sukelus apsukas,bet prasivaziavus maziau nei valanda galima gazuot iki pazaliavimo jokiu problemu.tikriause varysiu i serviza,nieko pats cia nepadarysiu.
  7. Na berods sutvarkiau,reikejo tiesiog filtra pakeist,issukus filtra istekejo mazdaug apie 10% is viso kuro kuris buvo filtre tokios mases kaip kisielius su daug nuosedu.Pakeitus filtra dusimas vistiek nedingo,tad bandziau tiesiai is bakelio pajungt i siurbli,dusimas buvo vistiek,bet palaipsniui bleso ir geriau regavo i gaza,jau mazdaug ant ketvirto pergazavimo dusimas dingo,pajungiau filtra atgal viska kaip priklauso ir kolkas viskas tvarkoi,vakare bandysiu prasivaziuot ilgiau tai bus matyt ar susitvarke ar ne.
  8. Dusta abiem atvejas ir kai gazuoji ant laisvu ir vaziuojant,buna kad uzgesta ir kaip uzvedineji starteris ilgiau suka.Dabar darbais apsivertes rankos nedaeina tvarkyt.bet manau su kuro padavimu kazkas bus.
  9. Na pradziai tada bandysiu filtra pasikeist ir kaip jeep pasiule is bakelio tiesiai i siurbli paduot,jeigu nepasikeis niekas tai prie siurblio lyst reiks,poto parasysiu kaip kas gal ateiciai kamnors pravers.
  10. Sveiki,patrulis y60 2.8.Situacija tokia,vazinejant po miesta jo nesmaugiant ir dideliu apsuku neduodant viskas tvarkoi,bet isvaziavus palauzyt kaip gauna daugiau apsuku pradeda variklis dust ir pasipila baltas dumas,buna net ir uzgesta variklis,dusta ne ilgai apie 4-5 sekundes ir poto vel apsukos susilygina ir dumas dingsta po sito vel viskas tvarkoi.Kas ismano patarkit nuo kur pradet ieskot gedimo?
  11. Na del pinigu kiek gautus tiek,niekada i masina sudo nekraunu,nes pats vazineju,tiesiog reikalingi zmones kurie patartu ka supirkt ir viska pakeistu,seip forume daug info radau kaip ji lengva iskelt,bet as neturiu tam galimybiu kilnot kebula nuo remo i panasiai.
  12. Sveiki,nekuriant naujos temos noreciau paklaust kur Vilniuje galima kilstelt patruli,kokius specealistus patartumet? Siuo metu gr pilnai standartas,planuoju statyt 35 ratus.Dekui uz atsakymus is anksto jei tokiu bus!
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.