Pereiti prie turinio

Araswj

Nariai
  • Pranešimai

    28
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    vilnius

Araswj's Achievements

0

Reputacija

  1. P1602 Engine Control Module Supply klaida Važiavau užgeso neuzsikuria Akumas geras Kur ieškot šaknų kad nors iki namų daredet?
  2. Islupus* Klaidų taisima nesigauna išjungti ;D
  3. Teoriškai pačiam išlipus ir davus žmogui kuris tvarko ir lituoja plokstes manau sutvarkytų pigiau. Bet čia žmogus žino problema šitą, turi patirties, bei kaip suprantu ir diagnostika padarė išvalė klaidas. Tai kaina kaip ir toleruotina. Priėmė tą pačią dieną kita atidavė mašina.
  4. Bet kol kas viskas super, žiūresim arba po metų viskas veiks.
  5. Žemynos g. 13c Artiomas sutvarkė greitai per 1 d. Kaina tikejausi kad bus pigesne, bet nors greit ir tvarkingai padarė. Žino savo darbą su šia problema.
  6. I srotus paskambinau, niekas neturi selektoriaus plokščių, arba parduoda vienas už 220, arba nauja 330, Man servize sakė kad kažkas tvarko tas plokštes 30-50e, gal kažkas žino kur čia vilniuje galėtu kažkas ja palituoti ar kažka padaryti ?
  7. Sveiki, JGC 2.7 pastovėjo 2 sav ir vakar užvakar užkurus pirmas begis isijunge su smugiu ir atsirado check engine skydelyje. Važiuoja dabar tik bėgiu. Nuvažiavau į Oslo g. 5 Vilniuje, Amerikietiškų auto servisą ir ten padarė diagnostiką, pasakė kad kompas nemato kulisos, tai kaip suprantu tos plokštės nemato? Pasakė kad ieskoti elektriko kuris tvarko kulisos plokštę. Gal galite parekomenduoti meistra kuris jums sutvarkė šitą problemą Vilniuje ? Akumuliatorius budavo kad išsikraudavo žiema, bet pakrovus ir vėl pastačius niekada nebuvo tokių problemų su automatu. Būčiau labai dėkingas jeigu parekomenduotumėte meistrus Vilniuje kurie galėtu sutvarkyti šią problemą.
  8. Laba diena ačiū už pagalba, galima trinti tema tik nerandu kaip
  9. JEEP Grand Cherokee WJ skubiai ieškau stabdžių varlytės Vilniuje, gal turite ar žinote kas turi, Laukiu skambučių +370 606 65626
  10. idejus lift ilgesnius amortizatorius vistek kazkas kala is galo... Gal kas galit parekomenduoti vilniuje serviza kas galetu paziuret ir suprast kas ten gali kalti ?
  11. Sveiki, radau ratus su padangom 265 75 R16 Ar tilps i JGC WJ 2.7 2 lift. Skaiciau kad 255 70 R16 , laisvai telpa ir nekabina. O vat tokie kaip ?
  12. Dabar garsas is galo atsirado net vaziuojant per mazas duobeles, akmenukus. Toks lyg metalas i metala dauzosi. Jeigu amortikai tai ieskoti butent 2 lift tipo paiilgintu ? O negali buti kad koks sway bar per trumpas ar kazkas ? forumuose amerikonu skaitau. pridedu nuotrauka : http://i315.photobucket.com/albums/ll453/nnaarrnn/Vehicles/Jeep%20Build/2012-03-10_12-31-26_127.jpg
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.