Pereiti prie turinio

Nivaraudona

Nariai
  • Pranešimai

    36
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Nivaraudona Pranešimai

  1. Pakolkas kaip ir jo parkas dar du donorai guli namie :) 1996 metu 1,7 karbas pakurem dirba kaip bitele rudziu yra bet neperpuvusi, pilnai tinkama eksplotacijai aisku rankas reiks prideti, planai paleisti eksplotacijai su Ta nes jau pasilgau vaira pakociot islek pasivazinet i apylinkes :)

  2. Na seip jei salinant rudys lieka likuciu tai dazyk denk ka nori vistiek ateis laikas ir islys taip jau yra su jom o kai dar automobilis linkes i rudyjima pati metalo sudetis prasta tai lieka tik pristabdyti ir vaziuot toliau :) manau jei kokias dvi Ta islaikys ir bus gerai perdaug nesitikiu nes ir darbai daromi vidutines klases yra zmones kurie kelia auto kuris tikrai nerudys ir kuris yra vertas to bet cia ne tas auto manau uzteks taip kaip yra :)

  3. Ar tikrai vienodos spiruokles,storio? Bandei su pilna nivos komplektacia? Gal tiesiog jei sedynes nera... del svorio...

    Ir kam tarp skardu sujungimus prišpaklinai?:-)

    na su slankmaciu nemeravau ten ju storio o del komplektacijos tikrai ne nes ir libiotke uzsidejo ir viska, greiciau nekokybiskos ar sumaisytas gavau, del sujungimo gavos taip kad priekio kampas keites ir sukibdem i kruva tai ir pratepiau :)

    post-11974-0-51450400-1479839344_thumb.jpg

  4. Ant nivos orgu ratlankiu tai 215 plocio maximum jau nes isnesimas labai i vidu jei platesnee tqi susukus gali liesti vidu. Ir jau platesnem padangom patis ratlankiai persiaurus ir su 215 kaip desra atrodo.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.