Pereiti prie turinio

panzerfist

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

panzerfist Pranešimai

  1. Sveiki, gal kas galėtų paaiškinti ka daro solenoidas kurio surblyje. Patikslinsiu: bent 2.8tdi kuro siurbyje yra keletas solenoidų:

    yra užgesinimo solenoidas arba kitaip - vožtuvėlis, kuris nutraukia kuro padavimą - su pastaruoju viskas aišku - matėm, žinom.

    yra solenoidas, ant kuro siurblio korpuso viršaus, padavus srove - pasikeičia variklio darbas, berods degimas paankstėja. Ilga laiką tokios žinios tenkino, lyg ir viskas aišku buvo. Pastaruoju metu toks įspūdis, jog lyg ora pradėjo į kuro sistemą traukti - mašina dūsta, trūkčioja, galiausiai gęsta. Bet jeigu mano minėtam vožtuvui duodi srovės - problema dingsta - grįžta trauka, apie joki "dusimą" nė minties nėra. Pradžioj manėm, jog koks vamzdelis pratrūkęs ar kažkas panašaus, bet apžiurėjus jokių nuotekių kuro sistemoj nepasirodė.

    Tai vat kame klausimas - gal kasnors su tokiu reikalu yra susiduręs? Žinau, jog dauguma pasakys: pasitikrink vamzdyną, sujungimus ir tt. Visa tai jau padaryta. Laukiu minčių dėl to nelemto solenoido na ir dėl to dusimo.

    Ačiu.

  2. Atremontavo "Turboservisas" Fronterai turbina gerai - 20000km važiuoja viskas normaliai,sukasi ir tikuosi dar ilgai suksis (tpfu tpfu tpfu per kairi pety) :D

    Principe - vieninteliai kurie apsieme tvarkyti turbina per Lietuva. Kam dar prireiks su tokia beda kamuotis - praktiškai galima negaišti laiko ir važiuoti iškarto tenais.

  3. sveiki,

    nekuriant naujos temos- klausimas susidurusiems su fronteros ar trooperio 2.8 tdi motoro turbinos problema: baigia visai nusibaigti, tepala ryte ryja. praktiskai visi lauzynai ismaisyti, meistrai remontuoti neapsiema- nera detaliu. Uzdaras ratas kazkoks... Frontera 96 metu, viskas smagu butu jei ne turbo. Gal kas nors su tokia problema susidure?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.