Pereiti prie turinio

bogdang

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Ukmergė

bogdang's Achievements

0

Reputacija

  1. Ačiū Jums už nuomones. Esate teisūs dėl Fronteros prasto pravažumo. Su palėtintuoju nebūčiau susitvarkęs, ji tiesiog nepastumtų to sniego. Iki šiol varydavau ant greičio, darydavau vėžes, po to grįždavau per tas vėžes ir ant galo prikabindavau didelę padangą nuo traktoriaus arba plaustą. Šie padargai puikiai nustumia sniegą nuo kelio, net lengvoji mašina po tokio valymo pravažiuoja. Tačiau, jeigu pūsto, tokią operaciją kartoti reikia kelis kartus per dieną, nes labai didelių pusnių nuvalyti nebe pavyksta. Na ir aišku sniegas negali būti šlapias. Tačiau toks valymas, tai mašinos gadinimas. Pastoviai smirda sankaba. Todėl iš patirties sprendžiu, jog tas peilis taip pat bus didelė apkrova automobiliui ir vis tik traktoriukas mano atveju bus geresnis pasirinkimas.
  2. Žiogai, kadangi, kaip suprantu, esi šių abejų peilių gamintojas, tai gal nupasakotum kas per daiktas, kaip tvirtinasi prie mašinos, kokiu būdu kilnojamas? Ar jis tinka Fronterai? Dėl kainos, tai ją šiaip tai nustatyti turėtų pardavėjas, o aš, kaip pirkėjas, spręsiu tinka man ar ne. Todėl pasiūlymai kaip ir iš jūsų pusės laukiami. Aš turiu pagrindinę dilemą, t.y. statyti peilį ant Fronteros ar įsigyti mini 4WD traktorių (15-20 AG). Kaip jau minėjau, kelias žiemos metu stipriai pustomas. Bijau, kad jeigu Frontera ir turės smarvės susidoroti su užduotimi, tai sankaba tikrai labai kentės. O pas mane 2.5 TDS. Kas susidūręs su šiuo motoru, žino, jog sankabos keitimas menkas malonumas. Laukiu Jūsų nuomonių ir komentarų šiuo klausimu.
  3. Ačiū už nuomones. Dėl Fronteros pravažumo per pusnis, tai nesiskundžiu. Turiu naujas all terrain padangas, tai ir be grandinių susitvarko. O žiogui parašiau PM, bet neatsiliepia (žinutės būsenoje matau, jog žinutė perskaityta).
  4. Gal kas turi sumontavęs sniego valymo peilį ant Fronteros? Ar susitvarko Frontera su šia užduotimi? Kalba eina ne vien apie puraus sniego nustumdymą, bet stipriai pripustomo kelio išvalymą. Gal galite nurodyti kontaktus kas gamina tokius peilius, kur galima būtų įsigyti? Dėkoju.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.