Pereiti prie turinio

tejunas

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Ukmergė
  • Pomėgiai
    Automobiliai

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

tejunas's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveikas, visa diena pralaksciau po Kauna, dabar tik uzmaciau pasiulyma del tarpines, nupirkau sveika karteri kartu su tarpine, tiesa tarpine ne pirmos jaunystes... Bandysiu pereit hermetiku, jei nelaikys, tai pasinaudosiu tavo pasiulymu keistis , aciu uz pagalba !
  2. Dekui uz pagalba, siaip taip karteri nuemiau... Balki po varikliu, tai pirmiausiai buvau nuemes, labiausiai trukde tepalo paemimo vamzdelis,kur prie tepalo siurblio prisuktas, jis ten giliai imerktas i karterio dugna, tai traukiant niekaip nesiseke jo isnert, teko nusukt nuo tepalo siurblio ir nuo galinio pagrindinio ideklo prisukimo vietos, ten jo vienas is laikikliu. Dabar, kai nusiarde metodikaa aiski: atsisega tas vamzdelis nuo tvirtinimo vietu, tik nuo tepalo siurblio du varztus atsukti reikia, ideklo prisukimo vietos kliudyt nereikia. Teko variklio pagalves atleist ir varikli sukelt, razdatkes pagalve atsukt nuo balkio ir sukelt i virsu deze, atjungt vairo traukes nuo majatniko ir vairo koloneles...zodziu darbo sociai, sakau, gal kam bus naudinga informacija atliekant panasaus pobudzio darbus. Radau trukusi karteri prisukimo vietoje nuo smagracio puses, pradzioje buvo minciu, kad pro galini alkuninio salnika leidzia, bet ten lyg ir sausa, teks karteri virint. Prie to pacio noriu pasikeisti priekini alkuninio salnika, paskirstymo dirzeli, pasikeisciau ir karterio tarpines... tik kur tokiu gaut, jos dvi, kartu su metaliniu korpusu. Rytoj busiu Kaune, gal kas is kauniskiu turite informacijos, kur galeciau nusipirkti karterio tarpine, salnika, tepalo siurblio dangtelio tarpine?
  3. Dekoju patarusiems, kaip ir auto prieki pakeliau, ratai nusileido iki galo, tilto keturis varztus atsukau nuo remo, jis nusileido ir atsireme i skersine vairo trauke, zemiau nenusileidzia...bet ir to nepakanka, vis tiek karteris remiasi i tilta tiek, kad neprasilenkia su greiciu deze, kur prisukta prie kozucho. Gal dar kas kokiu nors patarimu ? P.S. atsiprasau uz nelietuviska srifta.
  4. Sveiki, sunkiai sekasi su variklio karterio nuemimu - neprasilenkia su priekiniu tiltu. Maniske OF : 2.0 A, variklis C20NE, istrigau kazkaip su karteriu, gal turite kas pasiulymu, kad ko be reikalo nenusukciau ? Visureigi isigijau neseniai, tai dar neteko uzsiimti tokiu automobiliu remontu.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.