Pereiti prie turinio

toz

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Telšiai
  • Pomėgiai
    4x4

toz's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki. Reikalinga NT II (apvaliom lempom) : 1. galinių bagažinės durų rankena 2. vairuotojo pusės trumpų-ilgų šviesų lempa ir halogenas su tvirtinimais prie kėbulo 3. Apdailos detalė apie lempas( pageidautina žalios spalvos:) ) 4. Vairuotojo pusės ,,televizoriaus"
  2. Esi gynte isidejęs mechaninį siurblį vietoj elektrinio?
  3. Mano Terrano II su apvaliom lempom. Kiek teko girdėti kur nuo 1999 pradėjo eiti ketvirtainiskom lempom siurbliai kitokie jau stovi
  4. Dėl purkštukų negaliu pasakyti, nes ant jų kažkaip nepastebėjau užrašų. Kaip db suprantu gali zexel arba Bosch purkstukai būti. Pirmadieni reiks idemiau juos apziureti. O Leiskit paklausti kuo tai svarbu? Skiriasi turbūt kuro siurbliai?
  5. Tęsiant serija siurblio reanimacija norėčiau paklausti apie meistriuka prie HBH Palangoje. Kaip atsiliepimai apie jį. Dėkoju uż Info:)
  6. Ieškau zexel elektrinio kuro siurblio 1995-1998 m modelyje stovinčio Nissan Terrano 2,7 TDI kuro siurblio
  7. Sveiki. Nekuriant naujos temos noriu patarimo. Turiu Nissant Terrano II 1997 m. 2,7 TDI. Nusipirkau jį su bėda.... važiuojat ant lėtų apsukų užgęsta paspaudus greičio pedalą t.y. norint žema ar aukšta pavara iš laisvų apsukų pereiti prie didesnių. Išvažiuojant iš vietos tas pats. Tenka pergazuoti keliskart, arba mint stipriai ant gązo pedalo, ko pasekoje dyla sankaba Užgesus motorui ant bėgio nesikuria, su starteriu užsiveda iškart. Buvo atlikta diagnostika, pakeistas alkūninio veleno padėties daviklis. truputi padėjo, bet vis vien tenka iš vietos keliskart pergazuoti ir apsukas važiuojant palaikyti aukštesnes, nes kitaip važiuojant kartais užgęsta. Įtakos šaltas ar šiltas motoras neturi. Gargždų dyzelistai apžiūrėję priėjo išvados, kad siurblio elektrinė dalis nusibaigė. Tokią mintį palaiko dar keli meistriukai. Nuvarius auto į Šiaulių Nissan centrą pečiais patraukė po atliktos diagnostikos ir patarė keisti siurblį Klausimas ar yra galimybė Nissan II įdėti Nissan I mechaninį siurblį. Ar reikalingi kokie pakeitimai, kaip trauka, kuro sąnaudos? Dėkoju už atsakymus
  8. Sveiki. Kas patartumet del sparnu. Kaip stiklo pluosto? Gal kas tokius esate uzsideje? girdejau kad ju kokybe prasta? o kaip istiesu?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.