Pereiti prie turinio

Linko

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Linko Pranešimai

  1. aš tai minėjau konkrečiai apie apsaugines, storas plėveles džipams į bekelę, kur pats klijuoji ir pats lengvai nusilupi be jokių pjaustymų ant kuzavo... 

    O reklamoje dirbu nuo 1992ų, tai ir autobusai ir troleibusai ir tramvajai svetur buvo klijuojami, ne tik mašinytės... :)

    o kur ta storaja galima nusipirkti, pakolkas zinau tik adv24 zirniu gatveje. Jie parduoda tokia juoda slenksciams tinkancia plevele 100mkm storio.

  2. nu to nezinau, ir nemanau, kad normali firma klijuojanti plevele, specialiai pries procesa  pimpalus raizo  ant dazu :)

    As nesakau ,kad mergai pimpala raizys. Turetu širdy israizyti. Esu girdejes ,kad su peiliukais rezdami plevele pazeidzia dazus ir tuos pazeidimus pamatysi tik nulupes plevele po 3 metu ir ka tada? Dazysi viska kosmetiskai. Ka gali zinoti ka kreivarankis pribraizys......
  3. merga savo bizni daro, langus skardina is vidaus, tai nusipirko turbut busika, apsiklijavo roziniai su reklamom ir dirba, sugalvos parduot nulupines ir vualia, originaliai masina balta :)

    Girdejau kad nulupti kainuoja brangiau nei uzklijuoti. Ir dar galima rasti koki "organa" ispjaustyta ant baltu dazu......

  4. Tie kurie sako ,kad reikia klijuoti plevele ir kad tai labai geras dalykas . Apsaugo automobili nuo apibraizymu ir taip toliau....... Tai pleveliu pardavejai ir klijuotojai,nes jie uzdirba pinigus. Logiška?

    O ,tie kurie sako ,kad nereikia vejais mesti pinigu kokiu 1000 eur, nes juos galima panaudoti kosmetiniam dazymui,poliravimui po 4-5 metu parduodant automobili nieko is to neuzdyrba.Logiška?

    Mano nuomone neklijuoti butu protingesnis sprendimas ,o tuos pinigus palikti auto vaizdui sutvarkyti pries parduodant. O ka Jus manot ?

  5. Nepasakyčiau kad kuo senesnis tuo skanesnis, n metų pasidarom ivairių po nedaug, tai tke kur jau virs 5 metų man neskanu, plius kiti suactėja, gerti neimanima, pats skaniausias yra gavesis pienių vynas ir gervuogių miško....

    pritariu kad geriau daryti po nedideli kieki sio gerimo . Vaisiu naminis vynas visada "eksperimentas". Padarai nedideli kieki greitai suvartoji, nes buvo "geras" gerimas visiems labai patiko. Sekanciais metais padarai viska taip,pat tik didesni kieki o gavosi  "nekoks" ,tada  jo niekas neragauja . Vynas suacteja, belieka tikamas marinuoti darzoves.........

  6. stopudnai maciau tokiu sloviku  ligi bambos ar tai ermitaze ar tai bangini ar dar kazkokiam dideliam prmoniniam centre.  dar pagalvojau, raugciau vyna prikabinciau pora.

    Reikia savo raugti, akcizu savam nera. Manau kad ir sveikiau, kai gera pagamini.

  7. Jo.Bet platus tas tiltas ,kompaktiskai prekabai netinka. Bet ei dzipui gamint  - super.

    Gal ir platokas tiltas. Pas mane ratai iseina is uz soniniu bortu. Linges atlaiko nuo 900-1200kg. Max. kraunu apie 1800-2000kg perlinksta i kita puse. Akmenis esu vezes apie 30km atstumu normaliai laiko.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.