Pereiti prie turinio

Vi2x

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Vi2x's Achievements

0

Reputacija

  1. Atsakau: 1. Kai ijungi degima -lempute dega (kaitina, viskas normaliai), po kaitinimo ji dar 1minute mirksi.. (cia kazka turi reiksti..?) 2. I zvakes srove ateina ir jos syla, gal galit pakomentuok, kodel dvi zvakes yra atskirai jungiamos..? Ir dar, kur mazdaug ieskot tos reles..? pabandysiu pawalyt.
  2. Atjingiau ta jutikli prie termostato, bet tas pats velnias... Gal dar kas minciu turit
  3. Problemos su 1994m 2.3dt-i Fronteros uzvedimu ryte. Pakeiciau zvakes, bet vis tiek kiekviena kart uzvedus 1min. mirksi pakaitinimo lempute skydelyje, o ryte (saltas variklis) uzvedu tik prie dvieju zvakiu tiesiogiai nuo akumo laidu prijunges srove. Nors pamatavau - i visas zvakes ateina normali srove... Zodziu nebesuprantu. Servise meistrai tikrino el. sistema ir nieko nerado. Gal kas zino ka reishkia tas mirksejimas pakaitinimo lemputes 1 min nuo uzvedimo. Turiu itarimo kas kazkur nesudirba rele, bet kas, kaur ir kaip - nzn.. Gal galit patart?
  4. Skyscio tikrai uztenka, termostatas irgi pakeistas, o ir variklis normaliai isilla. Gal kam nors teko jau keisti peciuka, kur rasti..? kokios kainos mazdaug?
  5. Sweiki, turiu Frontera, 2.3TD intercooler... Atveso orai ir peciukas ne velnio nesildo... kas gali buti, patarkit, visgi salta, pasigailekit.. Laukiu visokiu pasiulymu (aishku i tema).
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.