Pereiti prie turinio

Ingridele

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Moteris
  • Miestas/Klubas
    Švenčionys 4x4

Ingridele's Achievements

0

Reputacija

  1. Gimimo dienos proga sveikiname klubo prezidentą ANDRIŲ JAKUBĖNĄ, linkime nesibaigiančių idėjų, teisingų sprendimų,tikrų draugų ir kuo daugiau svajonių! Autoklubo ''Švenčionys 4x4'' nariai ir prijaučiantys P.s. tikimės, kad video nebus druska ant žaizdos, o sukels entuziazmą greičiau su griausmu iš garažo išrūkti naujam monstriukui! P.p.s filmavo ir montavo baloje sutiktas operatorius prisistatęs ''Vaidas iš LRT'', už įamžintas akimirkas didelis ačiū jam!
  2. Gimimo dienos proga sveikiname klubo prezidentą ANDRIŲ JAKUBĖNĄ, linkime nesibaigiančių idėjų, teisingų sprendimų,tikrų draugų ir kuo daugiau svajonių! Autoklubo ''Švenčionys 4x4'' nariai ir prijaučiantys P.s. tikimės, kad video nebus druska ant žaizdos, o sukels entuziazmą greičiau su griausmu iš garažo išrūkti naujam monstriukui! P.p.s filmavo ir montavo baloje sutiktas operatorius prisistatęs ''Vaidas iš LRT'', už įamžintas akimirkas didelis ačiū jam!
  3. Išsamesnis albumas su daugiau veidų bus iki savaitgalio FACEBOOK'e autoklubo ''Švenčionys4x4'' puslapyje. p.s. Kai kurie veidai į albumą pateko dėl primigtinų prašymų :-)
  4. tada įdomus balsavimas, nes vieni reitingavo renginius, kiti ne.
  5. ''4x4 Švenčionys'' renginys buvo paminėtas bent 3 kartus. Jis pasimetė forumo platybėse ar kaip?
  6. Sveiki. Šiam renginiui kuriamas trijų įskaitinių etapų (Salako raistas 2013, Paparčio žiedas 2013 ir Švenčionys 4x4 2013) filmukas. Turime labai mažai turistų nuotraukų ir vaizdelių. Būtumėm dėkingi, jai pasidalintumėt :-)
  7. turiu is viso 490 :-D ir video p.s. dar nemoku naudotis situ forumu :-D
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.