Pereiti prie turinio

Adminstsa

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Adminstsa's Achievements

0

Reputacija

  1. Pinigai: 350 lt - 6 zvakes, antifrizas, tekinimas detales, klijai, zvakiu keitimas, peciuko valdymo voztuvo keitimas, diagnostika.
  2. Na gal ir humoras:), pasiemiau jau siandien veikianti, tai per daug nenusisnekejau atrodo: saskaitoje peciuko voztuvo keitimo darbai ir peciuko valdymo kreipenciosios tekinimo darbai + zvakes, dianostika ir antifrizas. Diagnostika: suluzus peciuko valdymo kreipianciajam voztuvui, uzpilamos zvakes. Tai tiek, gerai kad jau veikia kai tiek sniego:) Dekui uz pasiulymus:)
  3. Laba, ryte neužvedus ir nutempus iki serviso Jeep Cherokee 92 m. konstatavo, kad užpiltos žvakės, o užpiltos todėl, kad sulužęs -" pečiuko valdymo vožtuvas, per kuri einai karštas ir šaltas tosolas"- čia jei gerai išgirdau ir supratau:). Tai va antra diena jie niekur neranda kur tą vožtuvą nupirkti. Gal pas ką yra toks daiktas, tai mielai už $ perimčiau:) Dėkui 867148864 krovinukas@inbox.lt
  4. a jus turite galvoje jungikli, kur patraukus sviesos isijungia (paneleje) ar ta ant kurio posukiai, valytuvai ir ilgosios isijungia:)? Dekui
  5. Tiesa, pries dar buvo perdeges kairys "stekeris" lemputes, veliau desinys (ir ne karta). Viskas pakeista i naujus ir sudetos lemputes mazesnio galingumo.
  6. Sveiki, Situacija tokia, auto jeep cherokee 4.0L 1993: Gabaritai veikia, taciau perjungus i trumpas neveikia. Ijungus ilgasias - veikia, bet neuzsifiksuoja(ta prasme gali tik pamirkseti ilgom).. Ijungus trumpasias neuzsidega net ta zalia lempute, kad faros isijunge. Saugiklius pertikrinau, atrodo geri:) Lemputes geros:) Ka dar galeciau persitikrinti? Dekui
  7. o taip mano vandens bakelis atrodo langams plauti:)
  8. Prikabinu foto kaip tas Webasto po kapotu atrodo, gal kas turi toki ir zino nuo ko pradeti ziureti kodel nebeveikia: Dekui
  9. Tikrai nezinau, padarysiu ryt foto po kapotu, gal kas gales pasakyti, kokiu budu veikia tas mano turimas Webasto, dabar jis lyg nemaiso, bet jei naudos gales duoti kai prades veikti, tai Valio:) Mygtukus po viena ir porom visokiom, bandziau laikyti nuspaudes ganetinai ilgai, tai nesuregavo niekas.
  10. Na pas mane, ugnele yra, laikrodukas, SET ir salia jo is sonu du mygtukai i savas puses rodantys, foto kur kabinau del Mygtuko klausymo matosi viskas. Niekad Webasto neturejes, tai visai butu patogu, jei jis pradetu veikti, kai zima pas mus pasiek - laispni:)
  11. kokius mygtukus reiktu ilgiau palaikyti ant pulto, kad Webasto isijungtu?
  12. Del to mygtuko neaiskaus: buvo pamastymas : Dar buna automato padeciu daviklio problemos, tai ten irgi sprendzia pastatydami papildoma mygtuka, kad nekeist daviklio. Teisingai:), siandien issiaiskinau, nes nejo niekaip perjungti begio is Part Time i visus varomus ar tik galinius varomus, kol tas mygtukas nebuvo nuspaustas, kol sugalvojau ji nuspausti , kankinausi ilgai, galvojau, jau sulauziau savo Jeep:). Dekui JuozasG, uz tiksliausia nustatyma:)
  13. na siandien issiaiskinau del stiklu apiplovimo vandens bakelio - nera pas mane jo, mazdaug toje vietoje kur jis turetu stoveti, stovi Webasto kazkoks agregatas, bet suradau kur ir vanduo pilas, toks kazkoks melynas maisiukais pritaisytas is kurio vamzdukai iseina:) tai itraiu kad ten ir bus tas apiplovimo bakelis. Na reiks dar isbandyti. Gal kas zino kas remontuoja Webasto, nes stovi po kapotu agregatai, salone - pultas, bet i jokius paspaudimus jis nereaguoja:(?
  14. va toks mygtukas, nors ir ne ant rankenos, bet gal vistik Overdrivas?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.