Pereiti prie turinio

Usaulius

Nariai
  • Pranešimai

    759
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Usaulius Pranešimai

  1. Tikrai taip :) ir kas baisiausia, visas džipas pilnas tokių modifikacijų niekam nereikalingų. Dar ne vieną temą manau kursiu, kas, kur, kodėl veikia ir ką sutvarkyt, nes padaryta tragiškai. Man kaip pedantui mašinos klausimu, tokios nesąmonės išvis nesuvokiamos. Viską, ką reikėjo privirint, prancūzai prikniedyjo, o ką taip reikėjo pritvirtint-privirino. Viską iš vis nustelbė, kai atlūžo duslintuvas-pasirodo vienas galas privirintas prie kėbulo, kitas prie rėmo, o trečias prisuktas prie variklio :D ir ką tu pasakysi konstruktoriam. Jau viskas atrodo įmanoma, net kai kaladėlių prilaikančias smeiges tingėjo užsakyt, o sukalė vos vos didesnio diametro vinis, kad užspaustų :D

    :D

  2. Sveiki,ar kas dar organizuos megejiskas purvo ziedu varzybas,ar visi tik stebesim cempionatus su visais reikalavimais..dideliais startiniais mokesciais,galima sakyti,tik keliu dalyviu varzymasi tarpusavyje? Yra daug naujoku,jaunu zmoniu,kurie tikrai neisgali dalyvauti cempionatuose,neturi galimybiu susirinkti pagal reikalavimus visureigiu..kalbu apie senus gerus purvo ziedus su open, open+ klasiu atstovais..dalyviu daug buvo..o dabar vel pradeda merdeti sis 4x4 sportas..

    ...tai jeigu niekas nedaro, puiki proga paciam padaryti.

  3.  

    gal kas pazins savo buvusia Toyota  :)

    .....pas mane buvo atvazeves ukrainietris apziureti 80-ke, tai  rode, kad buvo nupirkes 73 ir dar tokiu reikia , parode fotkes sitos , karpatuose ant kalno virsunes stovejo:)

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.