Pereiti prie turinio

domina Feroza/Rocky eksploatacijos ipatumai


sanchez

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

seip su visureigiais reikalu neturejau, bet labai noriu tureti :)

 

tai iskylo klausimas butent del Ferozos ir Rockio eksploatacijos. Kaip su detalem, kokios kainos, kur pirkti, kokios silpnos vietos masinoj? I ka atkreipti demesi perkant? Nu seip pasidalinkit patirtimi :)

 

Is anksto dekui!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labas, turiu rocky 87 dyz. tai visai patenkintas. Neseniai persirinkau priekinius guolius ir galinius. Neskaitant savo darbo detalės man kainavo:

1. pavazos guoliai vienam ratui eina 2 guoliai kainavo 70 Lt;(140 Lt)

2. Ratų posūkio guoliai ten irgi eina po du guolius vnt. kaina 38 Lt (152Lt)

3. Galiniai guoliai tinka rusiški pagal išmieras vnt. 8 Lt (16Lt)

4. keičiau vieną granatą 130 Lt.

5. Dar riebokšliai. Kainos nepamenu, nedaug.

Spresk pats ar tau čia brangu ar ne. Gavosi apie 450-500 Lt. Darbų atlikta nemažai. Manau tai nera baisiai brangu. Sėkmės renkantis.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

silpnos vietos razdatke ir pusasiai, nelaiko didesniu negu 33 ratu. o ir su mazesniais razdatke daznai turi problemu, nes jau ir metai savo duoda prie to silpnumo. visi kiti mazgai nemanau kad prastesni negu pas kitus visureigius. greiciu deze negirdejau kad kas butu tvarkes, variklis irgi labai kantrus. rudyja kaip ir visi japonai. ai dar liga - krovimo rele. beveik visi kas turi rokius ja yra keite. o siaip kantrus ir pakenciantis ivairius pasityciojimus visureigis. traktoriukas, nes komforto mazoka.

 

p.s. cia as apie rocky. turejau ir feroza bet vazinejau su ja asfaltu ir neilgai, tai negaliu nieko blogo pasakyt apart to kad kuro daug vartoja.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano 92m rokis. gavosi paimt is by..iarankio. tai va, pirmiausia razdatkes remontas 500, paskui nusisuko galinis pusasis, gerai kad negreit vaziavau ~70km, o tai neberasyciau cia - su stabdziu slangeliu sutvarkymu ir lingem kastavo 1200 visas tvarkymas , suportai priekiniai 150, kuro bakas su visais paplavokais 70lt ir uzdejimas 100lt, amortizatoriai galiniai dujiniai nauji originalai abu 260, priekiniai deveti po 80, priekiniai guoliai su darbu 270, elektra - siuo metu perrenkama viskas naujai , kolkas 50 lt - pasvilus ikrovimo rele (auksarankio sutaisyta), sepeteliai generatoriaus (pakeisti tik angliukai, nes nerasti anie), priekabos rozete, galiniai ir priekiniai zibintai (sugedes perjungimas ilgu, ir garso signalo jungimas) ir visokie priburti mazgai naikinami. A, dar diskai platinti, viens leido per siule, kastavo 20lt kamera :D na ir visokia smulkme - nebuvo kuro bako ir variklio kamsteliu, visokiu lempuciu, saugikliu, na aisku filtrai (po 20 kazkur) ir t.t. beje tepalus reik paziuret is kart - ciut nenukritom, kai tik kokius 2 litrus senu isleidom.. :huh:

Dar laukia prarudijimu tvarkymai, padazymai ir bus baigta :D Uztai smagus zveriukas, kuro jeda nedaug, smagiai kociojasi kur bevarytum, o del komforto , pakanka - svarbiau malonumas vaziuoti kur nori.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

paaiskejo kad geriau rocky pirkt o ne feroza :)

 

o detales tai lirostoj kokioj pirkt reikia?

 

rokis tu paciu metu brangesnis negu feroza.

 

detales bet kokioj japonisku automobiliu daliu parduotuvej. as asmeniskai dazniausiai apsipirkineju Tekstaros parduotuvese, kazkaip vis jie pataiko pigiausiai pasiulyt. o jeigu reikia kazko specifinio, kur reikia parinkt, pamatuot - Laumkelyje.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

i darba vazinet ir i miska pamedziot :)

tai tada nieko ir neburk,susidek max.32 piktesnes padangytes,susitvarkyk vaziuokle,razdatke tikrai turetu laikyti,apie varykli isvis nera ko kalbeti.ir tikrai i darba ir medziokle uzteks,galesi dar ir iki puses duru i pliurze ilysti,jei toks noras atsirastu :D .O jei pradesi burt,tobulint tai kisi pinigus,dauzysi nagus,ir medzioklei laiko nebeliks :D :D :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Jeigu galvoji vazineti su tuo automobiliu ir kasdien, o ne tik i miskus, tai imk standarta, tik kad butu su MT padangom :)

 

Turiu vitara, offroade vaziuoja nepalikdama peduciu, kol neikrenta i gilias provezas, lyginant su kitais visureigiais ji gan zema.. <_< Komforto joje tikrai pakankamai, nustebes esu, tikrai smagus masiniukas, ir mieste maltis smagu ir uzmiestyje vaziuoja be vargo... Minusai - daug triuksmo salone, na nes kabrikas... <_<

 

O siaip rokis juk didesnis uz vitara, visi suzuki modeliai labai maziukai (jimny, samurai, vitara), na nebent galvoji apie 5 duru vitara, ten vietos jau daug :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.