Pereiti prie turinio

y60 2,8 problemos su kuru


Rekomenduojami pranešimai

sveiki.norejau pasidometi ,gal kas nors yra susidures su kuro uzsalimu.jau nepirmi metai pastebiu ,kad patruliui yra beda uztraukti kura greiciau, nei kitoms auto.gal kaikas sildimus dedat ,ar  filtrus dedate kitus su gryztamo pasildimu i filtra.jau antra pakeiciau filtra per dien,kuras ale zieminis is statoil ,bet relybe kita.ryte -30,uzvedziau,uzsilo ir uztrauke parafinu, nes i filtra joks gryztamas neina is siurblio, kaip kitiems.aciu laukiu patarimu..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Važinėju jau devintus metus su GR ir tik pernai per žioplumą buvo užšalęs filtras,tris metus buvau nekeitęs :mellow: ,pasikeičiau ir vėl į trasą, žiūrėk kūrą ir bako švarumą,  o taip jokių problemų, kūro sistema orginali, nieko nepriburta,kad ir šiandien prastovėjęs nuo Kalėdų užsivedė prie minus 24 be problemų ir visą dieną po pusnis

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pavasary  tik po kapitalinio pradejau vazinet.bakas kitas, isplautas,bet ar kaiko negalima sugalvot, kad kaskaip ji pasildyt?juk as negaliu garantuot del kuro kokybes.spirita pries salcius kasmet pilu.gaila vargo ir filtru, del kuro.tdi su gristamu i filtra eina su vasarine iki -15.gr -8 ir uztraukia.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nezinau man ir buna del akumo neuzkuriu kai ilgai stovi sankabos stingsta,bet jai uzkuri vaziuoja normaliai nieks ten nesala gry60,kiek kart su ruska vasarine buvo vszevo,viena kart tim numiniau tsskines padiimti ir apie-25 buvo pilt y baka ziuriu kad kisielius,tai tada nepyliau,na ir lukoiline kazkada labai senai kasike ford riesta buvo pradeja salt tai dabirbejau iki kolonokes benzo pasiubavau ir y trasa

Redagavo wiswis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visada pilu tik statoil. Na nebent nera statoilo sone. Vakar dauziausi po balas. Apsalo viskas viskas. Net durys neatsidaro. Bakas su remu kaip sulieta. Nebesimato jokiu tarpeliu. Visos slangos lede. Bet viskas tvarkoi ir vaziuoja jei domina galima suburt bakeli kad nuo antifrizo silditu dizeli(gristancios slangutes i baka net karstos)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.